James Donkey 610 Klavye Alınır mı?

Arkadaşlar 180 TL bütçe ile Red Switch 610 almak mantıklı mıdır, sizin fikriniz nedir?
Şuan james doneky 610 kullanıyorum ve boşluk tuşundan yay sesi geliyor bu durumla galiba sadece ben karşılaşmışım ama bana göre bu fiyatlarda mekanik klavye almak mantıksız geliyor şuanda çünkü mekanik olsun diye her şeyden kısıyorlar ve buda ürünü dandikleştiriyor illada mekanik olsun diyorsan biraz daha paranı biriktirip kaliteli ürünlere yönel şahsen ben öyle yapacağım

Şuan james doneky 610 kullanıyorum ve boşluk tuşundan yay sesi geliyor bu durumla galiba sadece ben karşılaşmışım ama bana göre bu fiyatlarda mekanik klavye almak mantıksız geliyor şuanda çünkü mekanik olsun diye her şeyden kısıyorlar ve buda ürünü dandikleştiriyor illada mekanik olsun diyorsan biraz daha paranı biriktirip kaliteli ürünlere yönel şahsen ben öyle yapacağım
sence ne almalıyım ? 200 tl civarında.

Alınır çok geç oluyor ama alınır alabiliyorsanız olmazsa Game Power'a bakın çünkü 610 satışta değil 612 ince hesapta 350 TL.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı