James Donkey 619 vs Cooler Master Lite L

Sırf markalı bilek desteği olsun diye en alınmayacak seriler inatla önerilmiş. Kafalar pırıl pırıl...

Cooler Master Masterkeys Lite L kullanıyorum. Yine özelliklerini teker teker saymayacağım Akif'in incelemesi çok kaliteli. Ben de inceleme yapmıştım. Bu iki incelemeyi de incelerseniz ne diyeceğimi tahmin edebilirsiniz.
Cooler Master Masterkeys Lite L İncelemesi

Gerek Sosyal'de gerek başka bir yerde bir oturuşta 1000 kelimeye aşkın yazı yazıyoruz. Padsiz olmuyor gerçekten bilek baya bir ağrıyor. Ancak klavyeye pad almak için illa yanında satmalarına gerek yok.

Ben eski klavyemin (Everest KB-R88) padini kullanıyorum gayet rahat. Dışarıda en baba padı 30 liraya bulabilirsiniz. G213 her türlü alınmaz bir model.
Eki Görüntüle 289192
Size zahmet bana Masterkeys bilek desteği linki atabilir misiniz?

Bende 200TL Fiyat bandında klavye almayı düşünüyorum. Kendi çapımda yaptığım araştırma sonucu Cooler Master Masterkeys Lite L Modelinin rakipsiz olduğunu anladım. Mekanik hissi sağlayan Memchanical anahtarlar ve 6 Şeritli RGB aydınlatması ile kaliteli markalarda olmayan özellikleri taşıyor. Örnek vermek gerekirse SteelSeries APEX100 Sadece mavi aydınlatmaya sahip ve ayni fiyattan satılıyor. APEX 150 ise RGB aydınlatmaya sahip olsada aralarında 100 TL fiyat farkı var.

Ek olarak Donanim ve Ekipmandan gram anlamayan bilindik youtube yayıncılarının MotoSpeed - James Donkey - Everest reklamları yüzünden bilgisiz kesim bu ürünleri kaliteli F/P ürünleri sanıyor. Ucuz olan her ürünün kaliteli olduğunu sanıyorlar. Bu Çin markaları ürünlerinin 50 milyon tıklama ömrü olduğunu söylüyor. Bunlar gram gerçeği yansıtmıyor. Bu Kalitesiz ürünlere para harcamak yerine güvenilir markaların kaliteli ürünlerine yönelmek daha mantıklı olacaktır.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı