James Donkey 619s Black/Brown Switch alınır mı?

Bu bütçeye genellikle Membran öneririm. Alan arkadaşım hala bir sorun yaşamadı. Huano Switchlere sahip diye biliyorum. Gidip Gamepower veya Rampage almaktan iyidir. Membranlara da bir bakın derim.

Çin malı çoğu markanın klavyelerinden iyidir diye düşünüyorum. Çünkü bazı klavyeler kronik sorunlu oluyor alırken dikkat et derim bütçeni biraz daha arttırıp Razer Cynosa V2 Chroma alabilirsin membran ama uzun yıllar sorunsuz şekilde kullanırsın diye düşünüyorum.

Bu bütçeye genellikle membran öneririm. Alan arkadaşım hala bir sorun yaşamadı. Huano Switch'lere sahip diye biliyorum. Gidip Gamepower veya Rampage almaktan iyidir. Membranlara da bir bakın derim.

Şu an membran kullanmaktayım zaten.
Mekanik klavyeye geçmek istiyorum.

Eşeğe güven olmaz. James Donkey kadar çöp marka da yok. JD710 aldım bin pişmanım.

Şu an James Donkey monitör kullanmaktayım henüz bir şikayetim yok açıkçası.

Alinabilir.

Bu bütçeye genellikle membran öneririm. Alan arkadaşım hala bir sorun yaşamadı. Huano Switch'lere sahip diye biliyorum. Gidip Gamepower veya Rampage almaktan iyidir. Membranlara da bir bakın derim.

Huano Switch'lerin eksi ve artıları nedir?

Yeterli olmuştur sanırım.

Rastgele SSD sağlığı konusuna baktım ve James Donkey özelinde bir sıkıntı görmedim.
710-711-712 için de kronik sorunlu ürün çıkartması bütün ürünlerinin kötü olduğu anlamına gelmiyor bence.
James Donkey fanı değilim bu arada.

Bu klavyeyi ben çok kısa bir süre kullanma şansı yakalamıştım.
Beğendiğim yanları; Tuş basma hissiyatı, tuş sesi, klavyenin rengi, Switch'leri,
Beğenmediğim yanları; Mavi Switch klavyelere alışık olduğum için brown Switch bana biraz sert geldi, bilek desteğinin olmaması,
Ve Huano Switch'lerin çok kaliteli olduğunu duymuştum. Hatta Rampage Fury gibi birçok klavyede bu switcleri kullandığını biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…