Çin malı çoğu markanın klavyelerinden iyidir diye düşünüyorum. Çünkü bazı klavyeler kronik sorunlu oluyor alırken dikkat et derim bütçeni biraz daha arttırıp Razer Cynosa V2 Chroma alabilirsin membran ama uzun yıllar sorunsuz şekilde kullanırsın diye düşünüyorum.
Bu bütçeye genellikle membran öneririm. Alan arkadaşım hala bir sorun yaşamadı. Huano Switch'lere sahip diye biliyorum. Gidip Gamepower veya Rampage almaktan iyidir. Membranlara da bir bakın derim.
Eşeğe güven olmaz. James Donkey kadar çöp marka da yok. JD710 aldım bin pişmanım.
Bu bütçeye genellikle membran öneririm. Alan arkadaşım hala bir sorun yaşamadı. Huano Switch'lere sahip diye biliyorum. Gidip Gamepower veya Rampage almaktan iyidir. Membranlara da bir bakın derim.
Şu an membran kullanmaktayım zaten.
Mekanik klavyeye geçmek istiyorum.
Şu an James Donkey monitör kullanmaktayım henüz bir şikayetim yok açıkçası.
Şu an membran kullanmaktayım zaten.
Mekanik klavyeye geçmek istiyorum.
Şu an James Donkey monitör kullanmaktayım henüz bir şikayetim yok açıkçası.
James Donkey 711 mikrofondan az ses geliyor
James Donkey 711 kulaklığı ses az geliyor diye garantiye gönderdim, tamir edildi denip geri gönderdiler ama ses halen az geliyor. James Donkey'in driverı var. Sesi Denetim Masası'ndan %100'e aldım. Sadece Realtek driver yok. O yüzden olabilir mi, yardımıcı olur musunuz?www.technopat.net James Donkey 710'dan cızırtı geliyor
6-7 ay önce James Donkey 710 almıştım fakat bilgisayar çok kullanmadığımdan kullanma fırsatım çok olmamıştı. Kulaklıkta boştayken sol taraftan pıt pıt diye ses çıkıyor. Nasıl düzeltmem lazım?www.technopat.net James Donkey almayın, aldırmayın
Merhaba dostlar. Ülkemizde çokça satılan bir üründen bahsetmek istiyorum. James Donkey 712 ve tüm ekipmanları. James Donkey 712 kullanıcısı olarak, belirtmeliyim ki 10 TL etmez. Gerek ses olsun, gerek de kablo yapısı olsun, beş para etmez. Forumda biraz dolaşırsanız, James Donkey konu...www.technopat.net James Donkey SSD sağlığı
Arkadaşlar daha önce değişime yolladığım SSD geldi. Buna az önce şöyle bir test yaptım, okuma ve yazma hızlarını falan gösteriyor. Benim SSD modeli bu; 240 GB JAMES DONKEY JD240 2.5" 560-440 MB/s SSD Disk Okuma yazma hızları bana biraz düşük gibi geldi, sizce normal mi ?www.technopat.net James Donkey 711 ısınıyor
Merhabalar, James Donkey 711 model bir kulaklığa sahibim ve kulaklığın sol tarafı ısınıyor. Dış tarafına elimi götürüyorum, ısındığını görüyorum. Sizce bu bir problem mi ve ileride sorun yaratır mı?www.technopat.net James Donkey 712 ses gelmiyor
İncehesap'tan aldığım James Donkey kulaklığım birden ses vermemeye başladı. Sorunu nasıl düzeltebilirim?www.technopat.net James Donkey 712 mikrofonu çalışmıyor
Bugün James Donkey 712 kulaklığı aldım. kablo olarak bir tek USB girişi var ve mikrofon çalışmıyor.www.technopat.net James Donkey SSD Almayın Aldırtmayın!
Merhaba dostlar! Bu konumda James Donkey SSD`lerin neden alınmaması gerektiğinden bahsedeceğim. Hadi başlayalım! Uyum Sorunları James Donkey SSD`ler genellikle uyum sorunu yaratıyorlar. Bazı örnekler; https://www.technopat.net/sosyal/konu/james-donkey-ssd-uyum-sorunu.863463/...www.technopat.net Yeterli olmuştur sanırım.James Donkey 710 mikrofondan ses az geliyor
Arkadaşlar ben James Donkey 710 kullanıyorum. Yaklaşık 1 aydır geldiğinden beri konuştuğum kişilere ses çok az gidiyor. Windows ses ayarlarından fulledim fakat değişmedi. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.www.technopat.net