LogicalMonkey
Femtopat
Daha fazla
Arkadaşlar herkes James Donkey 710 alınmaz eşek markaları almayın Çin'de üretiliyor vb. şeyler yazmış fakat yani satılan sitelerdeki bütün yorumlara bakıyorum ve çoğu forum sitelerine baktım alanlar memnun. Günde 50 tane falan satışı oluyordur Türkiye'de bu kadar çok şikayet olması gayet normal. Neden kulaklıkları kötülüyorsunuz? İnsanlar oyunlarda alabilecekleri performansın maximumunu istiyor ve rahat olan esnek hata çıkarmayan bir kulaklık istiyor. Garanti vb. zaten bozuk gelse de değiştirilebiliyor. Neden kötüleniyor bu markanın yaptığı şeyler? Yani gönül ister alalım 2000 TL'lik kulaklıklar, herkesin durumu yok lütfen merak ediyorum neden kötüleniyor? Yakında ben de alacağım açıklama yapabilir mi biri?
Eki Görüntüle 1326955
Yani bu forumda bile çoğu konuda alınır diyenler var.
Eki Görüntüle 1326957
İşte anlatamadığımız bu. 150 TL'ye kulaklık olmaz olsa olsa karton çakması olur. Gerçekten bir kulaklık almak istiyorsanız maalesef bir miktar para bayılmak zorundasınız.Yani gönül ister alalım 2000 TL'lik kulaklıklar,
Bir üstte söylediğimin aynısı. Bunun maximumu falan olmaz bu fiyatta.alabilecekleri performansın maximumunu
Çünkü çok büyük çoğunlukla benzer ya da düşük bir farkla çok daha iyisi alınabiliyorken fason üretim yaptıran ve etiket basan ne idüğü belirsiz bir ürünü almanız hiç mantıklı değil. Hele ki konu kulaklık gibi deneyim gerektiren bir cihaz olduğunda bilinmeyen markalardan almamanız çok daha iyi olur (Gerçi çoğu PC aksesuarı markası fason ürettiriyor kulaklığı ama).Neden kötüleniyor bu markanın yaptığı şeyler?
Bir üstte belirttiğim gibi. Mesele Çinde üretilmesi değil. Mesele, içinde ne olduğu belli olmayan etiket basılmış ürünler olması.Çin'de üretiliyor vb. şeyler yazmış fakat
Şu zaten en büyük hatanız. PC parçaları (PC toplamak) neyse de kulaklık öyle herkesin anlayacağı iş değil. Ben daha bir tane gerçekten kulaklık incelemesi yapan bir PC toplama kanalı görmedim henüz (Edit: TR'de demek istedim). Gerçek bir kulaklık incelemesi okusanız aklınız durur.sitelerdeki bütün yorumlara bakıyorum
200 TL'ye daha iyi bir alternatifiniz olduğunu sanmıyorum. Bu durumda tercih edilebilir. Yine de forum üyelerine benzer/yakın fiyata alternatif var mı diye sormanız iyi olur.Yakında ben de alacağım açıklama yapabilir mi biri?
Alınmaz.
GameNote H2016D RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote H2016D RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote H2016D RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 759,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Galax Sonar 02 RGB 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Galax Sonar 02 RGB 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Galax Sonar 02 RGB 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Arkadaşlar herkes James Donkey 710 alınmaz eşek markaları almayın Çin'de üretiliyor vb. şeyler yazmış fakat yani satılan sitelerdeki bütün yorumlara bakıyorum ve çoğu forum sitelerine baktım alanlar memnun. Günde 50 tane falan satışı oluyordur Türkiye'de bu kadar çok şikayet olması gayet normal. Neden kulaklıkları kötülüyorsunuz? İnsanlar oyunlarda alabilecekleri performansın maximumunu istiyor ve rahat olan esnek hata çıkarmayan bir kulaklık istiyor. Garanti vb. zaten bozuk gelse de değiştirilebiliyor. Neden kötüleniyor bu markanın yaptığı şeyler? Yani gönül ister alalım 2000 TL'lik kulaklıklar, herkesin durumu yok lütfen merak ediyorum neden kötüleniyor? Yakında ben de alacağım açıklama yapabilir mi biri?
Eki Görüntüle 1326955
Yani bu forumda bile çoğu konuda alınır diyenler var.
Eki Görüntüle 1326957