James Donkey 710 alınır mı?

Uretilen bir urune, marka olmuş bir urune, binlerce kişiye satmış bir urune markaya çöp diyorsan zaten nasıl bir fikre sahip olduğunu çok iyi belirtmiş oluyorsun.
Her isim hakkı almış markayı iyi sanıyorsan bu senin problemin. Ben de isim hakkı alıp 50 liralık merdiven altı üretim kulaklığa marka basıp satayım, benim markama da birileri kaliteli desin o zaman.

Her isim hakkı almış markayı iyi sanıyorsan bu senin problemin. Ben de isim hakkı alıp 50 liralık merdiven altı üretim kulaklığa marka basıp satayım, benim markama da birileri kaliteli desin o zaman.

Bu kadar kaliteli yapabileceksen yap kardeşim. Kimse almazsa ben satın alırım merak etme. Sen yeter ki böyle yap ama yapmadan konuşma olur mu? Belli ki kullanmadan konuşuyorsun bari yapmadan konuşma.

Bu kadar kaliteli yapabileceksen yap kardeşim. Kimse almazsa ben satın alırım merak etme. Sen yeter ki böyle yap ama yapmadan konuşma olur mu? Belli ki kullanmadan konuşuyorsun bari yapmadan konuşma.
Ülkedeki prodüktörlerin neden kötü olduğu anlaşıldı: Meğersem hepsi James Donkey kullanıyormuş.

Gamepower kardeşim. Daha burayı bile doğru duzgun okumamışsın. Ayrıca gayet kaliteli produktorlerimiz var ancak ulkenın zevkı farklı.
Konuda bahsi geçen ürün James Donkey, ayrıca benim yorumum da James Donkey üzerine :) James Donkey konusuna gelip Gamepower savunuyorsun, gelmişsin okumuyorsun diyorsun.

Her insanın bilinçli yorum yaptığını düşünürsen bu tür sorunlarla karşılaşman olası.

Bu kulaklığa iyi veya alınır diyenlerin kulaklığı böyle kullandığını düşünüyorum.

Eki Görüntüle 1326983

Ülkede insanımızın anlamadığı en büyük problem: Ben sorun yaşamıyorsam o ürün sorunsuzdur.

Böyle bir şey yok arkadaşlar. Donanımsal olarak kalitesiz olan bir ürün, size gelen ürün sorunsuz diye kaliteli olmuyor. Şans eseri elinize sağlam ürün gelmiş, ne mutlu.

Bu da yanlış bir yorum. Ürünler parasına göre değil kalitesine göre kıyaslanır. Kaliteyi de marka, ürünün malzeme kalitesi ve teknik özellikleri belirler. Öyle önüne gelen Razer kulaklığa "Oo Razer, kalitelidir." dersen veya "600 liraysa vardır bi' kalitesi." dersen hiçbir sonuca varamazsın.

Ek olarak kaliteli bir kulaklık ile kalitesiz bir kulaklığın ayrımını metal müziklerde veya vokal müziklerde anlayabilirsin. Daha da detaya inersek ekolayzer ayarıyla bile anlayabilirsin. Kaliteli bir kulaklık aldıysan ekolayzer yapmalısın ki içerisindeki kaliteyi dışa vursun. Belki de aldığın ürün kaliteliydi ama ekolayzer ile uğraşmadığın için bilmiyorsun. Uğraştığını sanmıyorum çünkü cümleye "Razer" ile başladın.

Bu da giriş seviyesi bir ürün. Zamanında 150 liraya bile zar zor öneriliyorken şu an 210 TL'ye önerilmesi komik geldi :D Maksimum 125 liralık bir ürün. Ötesi para israfı.

Haklısınız gerçekten. Ülkemizde bu düşünce anlayışı muhtemelen hiç değişmeyecek.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı