James Donkey 710 alınır mı?

Alınır aga niye alınmasın. İnan yorum yapanların çoğu o markayı alıp kullanmamış insanlardır zaten. Ben de Gamepower Mihawk modelini almayı düşünuyordum. Gittiğim bir internet kafede Gamepower kizaru kullanıyordu. Mihawk ona benzer ve fiyatı biraz daha uygundu benim için. Gayet memnundum üstelik espor turnuvaları yapılan bir cafeydi. Cafe'nin tüm masalarında 2060 takılı ve 100'un uzerinde masa var. Defalarca kez kulaklık markaları denendi en son bunda karar kılındı ve kimse şikayetçi değil. Ancak bu site de "bu kulaklığı kullanan var mı? Nasıl? Memnun musunuz?" diye sorduğumda bana gelen cevaplar hep şöyle oldu "o Çin'de uretiliyor. Çöp. Onu alacağına 10 TL'ye telefonculardan kablolu kulaklık al." kullanıp bildiğim şeyi daha önce kullanmamış insanlar bana kötülediler. O yüzden kimsenin dediğine bakmıyorum artık. Gerekli araştırmayı kendim yapıyorum kendim kıyaslıyorum ona göre karar verip alıyorum. Ayrıca belirttiğiniz gibi artık neredeyse her urunun garantisi var. Bazı insanları çok da ciddiye almamak lazım. Ağzı olan konuşuyor. Bir örnek daha vereyim. Bende i3 7100 işlemci 8 GB RAM 1060 3 GB ekran kartı var. Odyssey'de kaç FPS alırım diye sorduğumda gelen cevaplar hep "indirme çalışmaz. Dusukte 30 FPS anca alırsın." gibi söyler oldu. Oyunu oynamayı çok istiyordum ve dusukte olsa bile oynardım. İndirdim ve yuksek ayarlarda 45-55 FPS arasında yağ gibi aktı gitti oyun. Bunu gelip o insanlara söylediğimde yalan söylediğimi öyle bir şey olmayacağını söylediler. Fotoğrafını atıp gösterdiğimde başka bir şey yazmadılar. Sanki hepsinde bendeki sistem var ve hepsi Odyssey'i denedi öyle kesin konuşuyorlardı. Bu kulaklığa laf edenlerin de bu modeli kullandıklarını hiç sanmıyorum. Ondan bundan duyup "o eşek markası ya. Çin'de uretiliyor ya." dediklerini dusunuyorum.

Ucuz etin yahnisi yavan olur.
-Atalarımız
Ayrıca GTX 1060 AC Odyssey 30 FPS alırsın diyen kişiler ile bu konunun ne alakası var anlamadım ve o ekran kartı ile düşükte 30 FPS alırsın diyen kişiler muhtemelen YouTube'dan benchmark videosu bile izlemeyip öyle demişlerdir. Forumda akıllı insanlar da var insanlara hakaret etmeyi seven kişiler de var. Burası çok geniş bir forum.

Ucuz etin yahnisi yavan olur.
-Atalarımız
Ayrıca GTX 1060 AC Odyssey 30 FPS alırsın diyen kişiler ile bu konunun ne alakası var anlamadım ve o ekran kartı ile düşükte 30 FPS alırsın diyen kişiler muhtemelen YouTube'dan benchmark videosu bile izlemeyip öyle demişlerdir. Forumda akıllı insanlar da var insanlara hakaret etmeyi seven kişiler de var. Burası çok geniş bir forum.

Kardeşim herkes bir kulaklığı yüksek paralar yatıramaz. Bir insan bir kulaklığa ne kadar para veriyorsa beklentisi de o seviye de olur. Ben kulaklığımı 300 TL'ye almıştım. 600 TL'lik Razer kulaklığını denediğim de benim kulaklığımdan daha kötü olduğunu fark ettim. Fiyat ne kadar artarsa kalite o kadar artar diye bir şey yok. Kişisel bir durum bu tür şeyler. Sana hangisi uygun geliyorsa onu alırsın. Benim eleştirdiğim konu şu. Bazı insanlar herhangi bir geçmişi olmamasına rağmen bazı şeyleri sanki deneyimlemiş gibi konuşuyor. Verdiğim örnekte bu durumun içindi.

Kardeşim herkes bir kulaklığı yüksek paralar yatıramaz. Bir insan bir kulaklığa ne kadar para veriyorsa beklentisi de o seviye de olur. Ben kulaklığımı 300 TL'ye almıştım. 600 TL'lik Razer kulaklığını denediğim de benim kulaklığımdan daha kötü olduğunu fark ettim. Fiyat ne kadar artarsa kalite o kadar artar diye bir şey yok. Kişisel bir durum bu tür şeyler. Sana hangisi uygun geliyorsa onu alırsın. Benim eleştirdiğim konu şu. Bazı insanlar herhangi bir geçmişi olmamasına rağmen bazı şeyleri sanki deneyimlemiş gibi konuşuyor. Verdiğim örnekte bu durumun içindi.

Aynı fiyata Gamenote kulaklık almak daha mantıklı gibi geldi. Benim bu forumdan öğrendiğim en büyük şey ucuz etin yahnisi yavan olur oldu. Everest markasının da çöp olduğunu bu forum sayesinde öğrendim ve gerçekten çöp bir marka.
Ayrıca kulaklığın daha kötü gelmesinin nedeni sizin eski kulaklığa alışmış olmanız olabilir.

Aynı fiyata Gamenote kulaklık almak daha mantıklı gibi geldi. Benim bu forumdan öğrendiğim en büyük şey ucuz etin yahnisi yavan olur oldu. Everest markasının da çöp olduğunu bu forum sayesinde öğrendim ve gerçekten çöp bir marka.
Ayrıca kulaklığın daha kötü gelmesinin nedeni sizin eski kulaklığa alışmış olmanız olabilir.

Ucuz etin yahnisi yavan olur lafı çoğu yer için geçerli olsa da bence her yerde geçerli değil. Bir urunun fiyatı ne kadar yuksekse kalitesi de o kadar yuksek diye bir şey yok bence. Tabii bu kişisel bir dusunce. Yine de bence bir urunu kullanmamış kimselerin yorum yapması yanlış bir şey.

Hocam yorumlara çok bakmayın herkes kulaklık çok güzel görünüyor sesi iyi gibi yorumlar yapmış ama bunu kulaklığı uzun süreli kullanım yapmadan yazmışlar düzgün yazan taş çatlasa 50 kişidir ve bu tip ürünlerde şansınıza kalmış bir iki yıl götürebilir 1 2 ay bile götürmez belki şansınıza kalmış ama geçici kullanım için alınabilir ama ciddi kullanım için güzel öneriler bekleyin çünkü bu fiyat bandındaki üründen beklentiniz çok olmasın
Katılıyorum , 1 ay önce kendim de JD 711 yorumlarına aldanıp aldım pişman oldum. İade de edemiyorsunuz hijyen ürünü olduğu için ona göre.

Her insanın bilinçli yorum yaptığını düşünürsen bu tür sorunlarla karşılaşman olası.

Bu kulaklığa iyi veya alınır diyenlerin kulaklığı böyle kullandığını düşünüyorum.

images - 2022-03-09T205040.216.jpeg

Ülkede insanımızın anlamadığı en büyük problem: Ben sorun yaşamıyorsam o ürün sorunsuzdur.

Böyle bir şey yok arkadaşlar. Donanımsal olarak kalitesiz olan bir ürün, size gelen ürün sorunsuz diye kaliteli olmuyor. Şans eseri elinize sağlam ürün gelmiş, ne mutlu.

600 TL'lik Razer kulaklığını denediğim de benim kulaklığımdan daha kötü olduğunu fark ettim.
Bu da yanlış bir yorum. Ürünler parasına göre değil kalitesine göre kıyaslanır. Kaliteyi de marka, ürünün malzeme kalitesi ve teknik özellikleri belirler. Öyle önüne gelen Razer kulaklığa "Oo Razer, kalitelidir." dersen veya "600 liraysa vardır bi' kalitesi." dersen hiçbir sonuca varamazsın.

Ek olarak kaliteli bir kulaklık ile kalitesiz bir kulaklığın ayrımını metal müziklerde veya vokal müziklerde anlayabilirsin. Daha da detaya inersek ekolayzer ayarıyla bile anlayabilirsin. Kaliteli bir kulaklık aldıysan ekolayzer yapmalısın ki içerisindeki kaliteyi dışa vursun. Belki de aldığın ürün kaliteliydi ama ekolayzer ile uğraşmadığın için bilmiyorsun. Uğraştığını sanmıyorum çünkü cümleye "Razer" ile başladın.

Redragon Ares H120 çok daha kaliteli bir kulaklık. Bence eşek markasına hiç bulaşmayın.

Bu da giriş seviyesi bir ürün. Zamanında 150 liraya bile zar zor öneriliyorken şu an 210 TL'ye önerilmesi komik geldi :D Maksimum 125 liralık bir ürün. Ötesi para israfı.

Her insanın bilinçli yorum yaptığını düşünürsen bu tür sorunlarla karşılaşman olası.

Bu kulaklığa iyi veya alınır diyenlerin kulaklığı böyle kullandığını düşünüyorum.

Eki Görüntüle 1326983

Ülkede insanımızın anlamadığı en büyük problem: Ben sorun yaşamıyorsam o ürün sorunsuzdur.

Böyle bir şey yok arkadaşlar. Donanımsal olarak kalitesiz olan bir ürün, size gelen ürün sorunsuz diye kaliteli olmuyor. Şans eseri elinize sağlam ürün gelmiş, ne mutlu.

Bu da yanlış bir yorum. Ürünler parasına göre değil kalitesine göre kıyaslanır. Kaliteyi de marka, ürünün malzeme kalitesi ve teknik özellikleri belirler. Öyle önüne gelen Razer kulaklığa "oo Razer, kalitelidir." dersen veya "600 liraysa vardır bi' kalitesi." dersen hiçbir sonuca varamazsın.

Ek olarak kaliteli bir kulaklık ile kalitesiz bir kulaklığın ayrımını metal müziklerde veya vokal müziklerde anlayabilirsin. Daha da detaya inersek ekolayzer ayarıyla bile anlayabilirsin. Kaliteli bir kulaklık aldıysan ekolayzer yapmalısın ki içerisindeki kaliteyi dışa vursun. Belki de aldığın ürün kaliteliydi ama ekolayzer ile uğraşmadığın için bilmiyorsun. Uğraştığını sanmıyorum çünkü cümleye "Razer" ile başladın.

Bu da giriş seviyesi bir ürün. Zamanında 150 liraya bile zar zor öneriliyorken şu an 210 TL'ye önerilmesi komik geldi :D maksimum 125 liralık bir ürün. Ötesi para israfı.

Prodüktörüm kardeşim. Ekolayzer ile yeterince uğraşıyorum :) 600 TL'lik urunu örnek vermemin nedeni ise diğer arkadaşın ucuz etin yahnisi yavan olur demesiydi. Keşke okuyup anlasaydın yazmamın sebebini. Ayrıca Gamepower kotu bir marka olarak görülüyor ve gittiğim cafe de en az 100 tane var hiçbirinde sorun yok. Sanırım bu şans olayı biraz fazla gerçekleşmiş o cafe de.

Prodüktörüm kardeşim. Ekolayzer ile yeterince uğraşıyorum :) 600 TL'lik urunu örnek vermemin nedeni ise diğer arkadaşın ucuz etin yahnisi yavan olur demesiydi. Keşke okuyup anlasaydın yazmamın sebebini. Ayrıca Gamepower kotu bir marka olarak görülüyor ve gittiğim cafe de en az 100 tane var hiçbirinde sorun yok. Sanırım bu şans olayı biraz fazla gerçekleşmiş o cafe de.
Prodüktörsün ve çer çöp kulaklıkları savunuyorsun, daha da ironik geldi bak şimdi :)

Prodüktörsün ve çer çöp ürün savunuyorsun, daha da ironik geldi bak şimdi :)

Uretilen bir urune, marka olmuş bir urune, binlerce kişiye satmış bir urune markaya çöp diyorsan zaten nasıl bir fikre sahip olduğunu çok iyi belirtmiş oluyorsun. Umarım senin uğraştığın şeylere bilinçsiz insanlar çıkıp çöp demez. Umarım karşına senin gibi insanlar çıkmaz. Bu saye de belki bir nebze değişirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı