James Donkey 710 alınır mı?

Uretilen bir urune, marka olmuş bir urune, binlerce kişiye satmış bir urune markaya çöp diyorsan zaten nasıl bir fikre sahip olduğunu çok iyi belirtmiş oluyorsun.
Her isim hakkı almış markayı iyi sanıyorsan bu senin problemin. Ben de isim hakkı alıp 50 liralık merdiven altı üretim kulaklığa marka basıp satayım, benim markama da birileri kaliteli desin o zaman.

Her isim hakkı almış markayı iyi sanıyorsan bu senin problemin. Ben de isim hakkı alıp 50 liralık merdiven altı üretim kulaklığa marka basıp satayım, benim markama da birileri kaliteli desin o zaman.

Bu kadar kaliteli yapabileceksen yap kardeşim. Kimse almazsa ben satın alırım merak etme. Sen yeter ki böyle yap ama yapmadan konuşma olur mu? Belli ki kullanmadan konuşuyorsun bari yapmadan konuşma.

Bu kadar kaliteli yapabileceksen yap kardeşim. Kimse almazsa ben satın alırım merak etme. Sen yeter ki böyle yap ama yapmadan konuşma olur mu? Belli ki kullanmadan konuşuyorsun bari yapmadan konuşma.
Ülkedeki prodüktörlerin neden kötü olduğu anlaşıldı: Meğersem hepsi James Donkey kullanıyormuş.

Ülkedeki prodüktörlerin neden kötü olduğu anlaşıldı: Meğerse hepsi James Donkey kullanıyormuş.

Gamepower kardeşim. Daha burayı bile doğru duzgun okumamışsın. Ayrıca gayet kaliteli produktorlerimiz var ancak ulkenın zevkı farklı.

Gamepower kardeşim. Daha burayı bile doğru duzgun okumamışsın. Ayrıca gayet kaliteli produktorlerimiz var ancak ulkenın zevkı farklı.
Konuda bahsi geçen ürün James Donkey, ayrıca benim yorumum da James Donkey üzerine James Donkey konusuna gelip Gamepower savunuyorsun, gelmişsin okumuyorsun diyorsun.

Haklısınız gerçekten. Ülkemizde bu düşünce anlayışı muhtemelen hiç değişmeyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…