James Donkey 710 ve 711 arasındaki fark nedir?

James Donkey 710 mu 711 mi


  • Oy verenlerin toplamı
    34
Bütceme tam uyuyor ve 7.1 var. Rainbow Six Siege oynayan ve CS:GO gibi ses kasmalık oyunlar oynuyorum.
Bir de 710'un pedi kumaş 711'in ise deri diyorlar, ne fark var?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
BÜTCEME TAM UYUYOR VE 7.1 VAR RAİNBOW SİX SİEGE OYNAYAN VE CSGO GİBİ SES KASMALIK OYUNLAR OYNUYORUM
birde 710 un pedi kumaş 711 in ise deri diyolar ne fark var
Arkadaşımda 711 var gayet başarılı. 712 kullanıyorum gayet başarılı. Ürünü gömenleri anlamıyorum.
 
Gömen arkadaşların %30'u fanboy, %60'i lise 3'den 4'e kadar aç kalıp 800 TL biriktirip, Razer'e ya da Logitech'e verdikten sonra umduğu performansı 200 TL segmentindeki kulaklıktan alacağını fark ettikten sonraki karın ağrısı çeken kimseler. Kalan %10 da forumlarda gezip okuyan ama 10 okuduğunu 1000 üründe aynı sanan, "Üstüne 200TL daha koy şunu al, daha kaliteli, daha uzun ömürlü olur." diyen kimselerdir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
710 kullanıyorum 2 aydır ve çok memnunum. 7.1 desteği tatmin edici, mikrofonu sorunsuz. Buradaki arkadaşlar bilgi sahibi olmadan, bütçe sınırı tanımadan yorum yapmaya alışmış. Fiyatına göre çok iyi bir ürün.
 
711 kullanıyorum. Kafanı sıkmıyor. Pedleri deri ve yumuşak çok rahat ediyosun. Uzun süre kullanımda herhangi bir problemi olmuyor. Ses kartı var. Tek bir sorun üzerindeki ışığı kapatılmıyor. Başka hiçbir şey inde sıkıntı yok. 2.senem CS'de gayet iyi ses kasıyorum.
 
711 kullanıyorum. Mikrofonu çok kaliteli değil ve kısa. Etrafındaki yeşil ledler bazen çok rahatsız ediyor ve kapatılamıyor. Ölçü veremeyeceğim ama kablosu gayet uzun. Onun haricinde kulaklığı taktığımda kulağın ense kısmında bir parmak boşluk oluyor. Belki de bu sadece benden dolayıdır ancak Fury Level’da bunu belirtmiş. Ses kalitesi gayet güzel. Ses seviyesi çok yüksek. Bazen masaya koyup hoparlör niyetine kullanıyorum 😁 7.1 özelliği gayet güzel. Sürücüsünden ayarlanabiliyor ancak ben oyun oynarken pek kullanmıyorum. Onun haricinde incelemelerde gördüğüm kadarıyla rahatlık isteyenler için 710 tavsiye ediliyor. Denemediğim için bişey diyemeyeceğim. Ben alırken İnceHesap stoklarında 710 yoktu. 711’i BKM Express aracılığı ile 120 TL’ye almıştım. Şu ana kadar sorun çıkarmadı. F/P ürünü.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı