tartal
Megapat
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Ürünü kullanmadan yorum atıp eleştiriyorlar ya çok can sıkıcı olmaya başladı bu durum. Salla kafana göre alınmaz diye. Birisi de alınmaz o ürün bak şurası şöyle burası böyle demiyor. Ben kullandım ve alınır bu ürün diyorum çünkü;
1) Çok rahat. Bu yeter de artar benim için.
2) Dspbl seviyesi gayet yeterli (112 dB) hatta son ses açamıyorum.
3) Çoğu kulaklıkta olduğu gibi bunda da sanal 7.1 var ve frekans aralığı yüksek.(20 Hz - 20 KHz)
4) 50 mm sürücüleri var.
5) Fx Sound Enchancer ile kulaklığın performansını biraz artırabilirsiniz. Bu program ile ekolayzer ayarı yapabiliyorsunuz. Ayak seslerini duymak için veya bass ağırlıklı müzik dinlemek için detaylı bir sanallık elde edebilirsiniz.
Bu fiyat bandında yani 170 tl civarında bir kulaklık söyleyin arkadaşa çünkü daha fazla çıkamıyordur. Yok biz üstünü tamamlarız diyorsanız orasına birşey diyemem ve eşşek alma derim konu sahibi arkadaşa.
Sizin gibi birinci ağızdan tecrübesi olan arkadaşlara güvenerek alacağım o zaman. Umarım bir sorun yaşamam. Bütçemi en fazla 220 liraya kadar çıkarabilirim başka önerisi olan varsa. Biraz açıkçası bende çekiniyorum bu tarz markaları almaya acaba diyorum bilindik markanın ucuz ürünlerinemi gözatsam? Daha farklı görüşleri olan varsa bekliyorum bakalım hangi sonuca ulaşacağız.Arkadaşım ben 1.ci ağızdan söylüyorum işte. Banada alma etme dendi ancak bu fiyata gerçekten daha iyisi yok aldım 5 aydır kullanıyorum miss gibi kulaklık. Oyunlar olsun, müziklerde ki ses kalitesi olsun çok iyi.