James Donkey 710 veya 711 alınır mı?

Alınır mı?

• Evet, alınır.

Oy: 184 69,4%
  • Hayır, alınmaz.

Oy: 81 30,6%

• Oy verenlerin toplamı
    265
Şaka bir tarafa çok memnunum yok böyle bir rahatlık. G633 bu kadar komforlu değil. Ses konusu biraz kişiden kişiye değişebilir. Çoğu kulaklığın sunduğu frekanslar aynı aralıkta fakat kalite olarak farkediyor sadece. Bu kaliteyi anlayabilmenin püf noktası da çok kulaklık kullanmış biri olmaktan geçiyor bence. Üst marka kulaklık kullandıysanız tabi sesini beğenemeyebilirsiniz.
1554655271439.jpeg
20190407_194235.jpeg

Şaka bir tarafa çok memnunum yok böyle bir rahatlık. G633 bu kadar komforlu değil. Ses konusu biraz kişiden kişiye değişebilir. Çoğu kulaklığın sunduğu frekanslar aynı aralıkta fakat kalite olarak farkediyor sadece. Bu kaliteyi anlayabilmenin püf noktası da çok kulaklık kullanmış biri olmaktan geçiyor bence. Üst marka kulaklık kullandıysanız tabi sesini beğenemeyebilirsiniz.Eki Görüntüle 383864Eki Görüntüle 383865
Hocam ben ses kalitesinden yana memnun kalacağıma eminim daha evvel bu segmentte fazla kulaklık kullanmadım benim tek korktuğum bana sorun çıkarmasın çin menşeili olduğunu üzerine öylesine marka basıldığını biliyoruz beni korkutanda o. Üzerine 100 lira daha biriktirip marka bir kulaklık dahi alsam 7.1 alamıyorum o fiyatlara beni çelen 7.1 oluşu...

James Donkey'nin 240 GB'lık SSD'sini kullanıyorum hiç sıkıntı yaşamadım çok da memnunum. Çıkabileceğin maksimum segment buysa al bence de.

Bazı insanlar hayır alınmaz diyor alternatif sunamıyor. 600 700 TL bütçelerle önermek kolay almayın diyorsanız daha iyi bir ürün sunun o halde. Adama 200 TL kulaklık diyorsun üstüne 150 daha koyarsan şu var diyor. Marka düşmanlığını bırakıp ürünlerin geri dönüşlerine sana sunduklarına bakacaksın.

XPG EMIX H20 İncelemesi
Bu kulaklığa bakın derim yakında çıkacak.
7.1 oluşu sizi aldatır bence 7.1 gerçekten başarılı değil gibi geliyor ekolayzırı yada sürücüsü zayıf kalmış bana kalırsa alınmaz.
Ayrıca ekteki arkadaş 633'ten neden 710 kulaklığına geçmiş onu da anlamadım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı