Güzel kardeşim bir-kaç hafta önce 712 aldım ve hayatımda böyle leş bir kulaklık ve marka görmedim hemen geri iadeye gönderdim. Sakın Eşşek marka bi ürün alma başka markaların ürünlerine bak. Bütçene göre hareket ettiğinin farkındayım fazla bi seçeneğin de yok doğrusu ama gamepower kulaklıklardan tercih edebilirsin çok daha memnun kalırsın.İnternetten baktım da neredeyse fiyatları aynı farkları ne ki? Ben genelde uzun süre oyun oynarım çok mikrofon basarım hangisini almam mantıklı olur?
neden? benim bildiğim james donkey en iyi üreten marka değil miJames Donkey ürün alınmaz.
Güzel kardeşim bir-kaç hafta önce 712 aldım ve hayatımda böyle leş bir kulaklık ve marka görmedim hemen geri iadeye gönderdim. Sakın eşek marka bir ürün alma başka markaların ürünlerine bak. Bütçene göre hareket ettiğinin farkındayım fazla bir seçeneğin de yok doğrusu ama Gamepower kulaklıklardan tercih edebilirsin çok daha memnun kalırsın.
Az önce attığım kulaklığın stokları yokmuş ne yazık ki. Kaldırdım linki.
Ürünleri kalitesiz ve uzun ömürlü değiller.neden? benim bildiğim james donkey en iyi üreten marka değil mi
Neden ki? Benim bildiğim James Donkey en iyi üreten marka.
Neden? Benim bildiğim James Donkey en iyi üreten marka değil mi?
Neden ki? Benim bildiğim James Donkey en iyi üreten marka.
Ürünleri kalitesiz ve uzun ömürlü değiller.
Adı üstünde eşek. Sakın PC hocası, donanım arşivi gibi kendini bilgisayar kanalı sanan kanalların oyununa gelme. Utanmasalar Rampage PSU önerecekler. Öyle bir anlatıyorlar ki, sanırsın marka Razer. Yani James Donkey alma.
Rampage sn RX8 Plus veya RM-K58 nasıl?
Rampage ve James Donkeyin aralarında çok bir fark yok.Rampage sn RX8 Plus veya RM-K58 nasıl?
Rampage ve James Donkey'in aralarında çok bir fark yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.