James Donkey 710 vs SteelSeries Arctis 1

yakanbati26

Kilopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese iyi günler diliyorum. 5 yıldır kullandığım Rampage SN-R5 kulaklığım bozulduğu için masaüstü bilgisayarıma bir kulaklık alacağım. James Donkey 710 7.1 olarak görünüyor. Kulaklığa baktığımda gayet güzeldi. SteelSeries Arctis 1'de 13 Ocak çarşamba günü BİM'e gelecekmiş 350 TL'ye. SteelSeries'de 7.1 için Windows Sonic gerekiyormuş ama bende Win 8.1 olduğu için Windows Sonic yok galiba. Fazlasıyla oyun oynuyorum, ses kasmadır vesaire, ve müzik dinliyorum. Hangi kulaklığı tercih etmeliyim bilemedim, bütçemin biraz üstüne çıkıp SteelSeries mi alayım yoksa James Donkey'i mi alayım yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Steelseries Arctis 1 ile James Donkey 710 karşılaştırmak? Bütçen varsa Steelseries Arctis 1 veya Cooler Master CH321 alın. Bütçeniz nedir tam olarak?
Bütçeniz yetiyorsa:

İkisi arasından Arctis 1.
420 TL'yi bence hak etmiyor. Onun yerine Corsair HS50 Pro daha iyi bir seçenek.

350 TL'ye kadar çıkabilirim. Farklı önerilere de açığım. Bir de bu 7.1 çok fark yaratır mı? Windows 8.1 olduğu için Windows Sonic kullanamıyorum galiba. O konuda da aydınlatırsanız sevinirim.

Hocam bende G430 var. FPS oyunlarında 7.1 Surround sayesinde düşmanın konumunu nokta atışı anlayabiliyorum. SteelSeries Arctis 1 bildiğim kadarı ile stereo. Yani 7.1 yok. Kardeşimin hiç kulaklığı yok ona da almam lazım. SteelSeries Arctis 1'de de aynı G430 gibi düşmanın ayak sesini nokta atışı anlayabilir miyim? Yoksa stereo olduğu için sadece sağdan veya soldan geldiğini mi anlayabilirim? Eğer G430 gibiyse ben de BİM'den SteelSeries Arctis 1 almayı düşünüyorum. @Batina

350 TL'ye kadar çıkabilirim. Farklı önerilere de açığım. Bir de bu 7.1 çok fark yaratır mı? Windows 8.1 olduğu için Windows Sonic kullanamıyorum galiba. O konuda da aydınlatırsanız sevinirim.
Pro bütün oyuncular stereo kulaklık kullanıyor demem herhalde yeterli olacaktır. Defalarca yazıldı bu mevzu ve ama halen yaygın ve yanlış bir inanış haline gelmiş. İnsanların bu yanlış algısını kırmak maalesef kolay değil. Kullanıp keyif alana tabi bir şey diyemem.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı