James Donkey 711 vs Gamepower Medusa 7.1

kloff33

Hectopat
Arkadaşlar yeni bir kulaklık almaya karar verdim. F/P olarak araştırmalarım sonucu bu iki ürün arasında kaldım, bazı kişiler çok kötü ikisi de alınmaz derken bazıları gayet memnun ve kullanışlı diyor. Ben de son olarak buraya yazayım dedim ve sizin de fikrinizi alayım dedim, ne yapmalıyım? Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar yeni bir kulaklık almaya karar verdim. F/P olarak araştırmalarım sonucu bu iki ürün arasında kaldım, bazı kişiler çok kötü ikisi de alınmaz derken bazıları gayet memnun ve kullanışlı diyor. Ben de son olarak buraya yazayım dedim ve sizin de fikrinizi alayım dedim, ne yapmalıyım? Teşekkür ederim.
Burda bu markalar için fikir almak zor :) Gamepower Medusa daha iyi ikisi arasında.

Arkadaşlar yeni bir kulaklık almaya karar verdim. F/P olarak araştırmalarım sonucu bu iki ürün arasında kaldım, bazı kişiler çok kötü ikisi de alınmaz derken bazıları gayet memnun ve kullanışlı diyor. Ben de son olarak buraya yazayım dedim ve sizin de fikrinizi alayım dedim, ne yapmalıyım? Teşekkür ede

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı