Gamepower Medusa 7.1 vs James Donkey 711

omertepe

Kilopat
Daha fazla  
Bütçem en fazla 200 TL ve bu iki kulaklık arasında gidip geliyorum. Daha doğrusu Gamepower sipariş verdim ama önceki açtığım konuda belirttiğim gibi Hepsiburada 10 gündür hâlâ kargoya vermedi. Yani bunu iptal edip James Donkey de dönebilirim. Sizce hangisi daha iyidir? YouTube'da James Donkey hakkında bilgi yok yeni çıktığı için. Ya da tavsiye edebileceğiniz başka 7.1 kulaklık varsa bu bütçe içinde fikirlerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
İkisinide önermem.Çinde üretip marka basıp satıyorlar.Daha kaliteli ve bilindik markalara yönelin.
Arkadaş bütçesinin "en fazla" 200₺ olduğunu belirtmiş ve senin yazdığın yoruma bak. Kaliteli markalar en az 350₺ den başlıyor, belirttiği fiyata göre hangisi daha iyi diye sormuş bunun hakkında bir cevap yazman daha doğru olur.

Ömer, dostum ben Medusa 7.1 kullanıyorum ve gayet memnunum müzik için olsun, oyun için olsun çok iyi ses veriyor. O kadar fazla ses veriyor ki bazen müzikleri son ses açıp hoparlör gibi bile kullanıyorum :LOL:. Fakat Audio App'inde 7.1 ayarını açtığımda ses tam ortalanmıyor, sağ tarafa daha fazla ses geliyor ama çok az miktarda. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Canım kardeşim,şuan GamePower Medusa kulaklığını kullanıyorum kesinlikle almanı tavsiye etmiyorum kendim aldım şuan CSGO oynarken bir anda sol kulaklıktan ses gidip geliyor girişleri değiştirdiğimde düzeliyor fakat CSGO oynarken bu durum ile karşılaştığımda malesef girişlerini değiştirirsem hiç ses alamıyorum kesinlikle uzak durmanı tavsiye ederim.Buradaki bilgi kardeşlerimin dediklerine uyman çok iyi olur 1 ay fazla bekle paranı biriktir bilindik bir marka al kardeşim

Canım kardeşim,şuan GamePower Medusa kulaklığını kullanıyorum kesinlikle almanı tavsiye etmiyorum kendim aldım şuan CSGO oynarken bir anda sol kulaklıktan ses gidip geliyor girişleri değiştirdiğimde düzeliyor fakat CSGO oynarken bu durum ile karşılaştığımda malesef girişlerini değiştirirsem hiç ses alamıyorum kesinlikle uzak durmanı tavsiye ederim.Buradaki bilgi kardeşlerimin dediklerine uyman çok iyi olur 1 ay fazla bekle paranı biriktir bilindik bir marka al kardeşim
Ürünü 14 gün önce sipariş vermiştim ama kargoda sıkıntı çıkıp bana ulaşmamıştı ve az önce ürün iade edildi bilgim olmadan para hesabıma geri yattı sanırım ilahi bir işaret bu 😂 cevabın için çok teşekkür ederim gayet açıklayıcı ve faydalı bir cevap olmuş peki senin önerebileceğin bir kulaklık var mı ?

Medusa kullanıyorum 7 ay kadar oldu mikrofonu olsun ses kalitesi olsun çok iyi. Ben ucuz diye almıştım 150 liraya piyasadaki 400-500 liralık kulaklıklarla eş değer kalitesi. Tabi malzeme kalitesini bilemem markayı da iyi bildiğimden almadım ne kadar süre götürür bilmiyorum ama gayet kullanışlı bir kulaklık.

Medusa gayet kullanışlı bir kulaklık biraz kaba dursa da sesi zamanında ve kaliteli veriyor.
Medusa kullanıyorum 7 ay kadar oldu mikrofonu olsun ses kalitesi olsun çok iyi. Ben ucuz diye almıştım 150 liraya piyasadaki 400-500 liralık kulaklıklarla eş değer kalitesi. Tabi malzeme kalitesini bilemem markayı da iyi bildiğimden almadım ne kadar süre götürür bilmiyorum ama gayet kullanışlı bir kulaklık.
Konuda daha önce belirtilen sorunlardan birini daha önce hiç yaşadınız mı ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı