James Donkey 712 Alınır mı?

Bu bütçede indirim kovalayıp Arctis 3 almak daha mantıklı olur. Reklamcı her video çektiğinde bu tarz konular açılıyor. Kaliteli markaların bilerek pahalı ürünlerini inceliyor. Sizin bunlara paranız yetmez. Hadi gelin merdiven alti çin ürünlerini alın. Bende para kazanayım mantığı ile ilerliyor.

İnanın bana şu kulaklık daha iyi ses verir. Hem de 6 metre kablosu var rahat rahat kullanırsınız. Ayrıca uygun fiyatlı oyuncu ekipmancı elemana da pek güvenmeyin, ses konuşu ayrı bir şey öyle benchmark yapmaya benzemez. Daha güvenilir kaynaklar bulun kendinize ama maalesef ülkemizde ses ürünlerini hakkıyla inceleyen tek bir kanal bile yok.

Ucuz ürünlere de laf atmıyorum, yukarıda attığım ürün eminim daha iyi ses verir ama üzerinde "oyuncu" veya "7.1" reklamı olmadığı için bir kulağınızdan girer diğerinden çıkar büyük ihtimal.

Aynen çekemiyoruz, koskoca kulaklık incelemesi videosu çekmiş, videonun sadece 6.35 ve 6.50 arasında ses kalitesinden bahsediyor. Eline gelen bir ürünü de bir kere övmesin. Siz alabilirsiniz kimseyi zorlamıyoruz almayın diye. Emeğine de laf eden olmadı, zaten karşılığını fazlasıyla alıyordur merak etmeyin.

Bir ürünü eleştirdiğini görmedim. Tanıtım izleyerek ürün alınmaz. İnceleme ve araştırma ile alınır. Sizin mantığınıza göre birini eleştiriyorsak kesin kıskanıyoruz. Karalayıp hakaret etmiyoruz. Gerçekleri söylüyoruz. Kaliteli markaların pahalı ürünlerini inceleyip düşük bütçeli insanlara bu markaları ulaşılamaz gibi gösteriyor. Ondan sonra tanıtımları ile merdiven alti Çin ürünlerine yönlendiriyor. Tanıtım reklamları ile yeterince kazandığını düşünüyorum. Yani emeğinin karşılığını alıyordur. O konuyu dert etmenize gerek yok.

Bu bütçede indirim kovalayıp Arctis 3 almak daha mantıklı olur. Reklamcı her video çektiğinde bu tarz konular açılıyor. Kaliteli markaların bilerek pahalı ürünlerini inceliyor. Sizin bunlara paranız yetmez. Hadi gelin merdiven alti çin ürünlerini alın. Bende para kazanayım mantığı ile ilerliyor.
bende artics 3 düşünüyordum başta ama fiyata göre sesi az veriyor diyorlar

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı