James Donkey 712 Alınır mı?

170 TL'ye bu ürünün özelliklerinden daha iyi kulaklık bilen varsa söylesin onu alacağım şu anda kulaklık arıyorum.

CS:GO , PUBG gibi oyunlarda daha iyi ses kasabilmek için James Donkey 712 ürününü satın aldım. Şuan için bir problemim yok . Ses seviyesini %50 düzeyde kullanıyorum aşırı fazla ses veriyor. RGB ışıklandırması , tasarımı , kulağa takıldığındaki hissiyatı gayet başarılı. Bende biliyorum Steel Series kulaklık alayım . Fakat James Donkey 712 170TL iken Steel Series Arctis 3 gibi ürünü 400TL fiyatından aşağı alamazsınız. Lütfen eleştiri yaparken kıyas yaparken fiyata göre değerlendirelim. 160 TL olan bir ürün ile 400TL olan ürünü kıyaslamak akıl kârı değil:)

Ürünün eksi yönü ise Driverı daha başarılı olabilirdi , pek tatmin etmedi .

Bütün kötü yorumlara rağmen ben şiddetle tavsiye ediyorum !

bir şey soracağım boşta dururken dip ses geliyor mu? Gamepower mei rgb almıştım onda boşta çok sinir bozucu bir ses vardı iade ettim bunda da var mı?
Şu an da Gittigidiyor'da 170TL gibi bir fiyatı var bayağı ucuz geldi.

bir şey soracağım boşta dururken dip ses geliyor mu? Gamepower mei rgb almıştım onda boşta çok sinir bozucu bir ses vardı iade ettim bunda da var mı?
Şu an da Gittigidiyor'da 170TL gibi bir fiyatı var bayağı ucuz geldi.

Hocam ürünün kendi ses kartı üstünden sesi fullerseniz dediğiniz gibi bir ses geliyor lakin fullde kullanamazsınız çünkü ürünün ses seviyesi çok yüksek %50 kullansanız işinizi görür herhangi bir seste duymazsınız.

CS:GO , PUBG gibi oyunlarda daha iyi ses kasabilmek için James Donkey 712 ürününü satın aldım. Şuan için bir problemim yok . Ses seviyesini %50 düzeyde kullanıyorum aşırı fazla ses veriyor. RGB ışıklandırması , tasarımı , kulağa takıldığındaki hissiyatı gayet başarılı. Bende biliyorum Steel Series kulaklık alayım . Fakat James Donkey 712 170TL iken Steel Series Arctis 3 gibi ürünü 400TL fiyatından aşağı alamazsınız. Lütfen eleştiri yaparken kıyas yaparken fiyata göre değerlendirelim. 160 TL olan bir ürün ile 400TL olan ürünü kıyaslamak akıl kârı değil:)

Ürünün eksi yönü ise Driverı daha başarılı olabilirdi , pek tatmin etmedi .

Bütün kötü yorumlara rağmen ben şiddetle tavsiye ediyorum !
Bass ve tizler nasıl?

İnceledim fena durmuyor gerçekten mikrofon nasıl? Dizi/film izlerken sesler iyi mi? Oyunlarda durum nedir?
Sanal olan 7.1 açık mi değil mi emin olamadım. Dandik rampage yazılımı yerine Cmedia yazılımı kullanıyorsunuz. Bu bir artı ama ayarlarda 7.1 seçeneği yok. CS de denedim çok rahat üst, alt, sağ, sol ayrımı yapılıyor. Ses kasma sorunu yok. Film izlerken güzel çünkü rahatsız edici dip ses yok. Müzik dinlerken hoşuma gitti. Ben en yüksek ayara nadiren çektim sesi bence çok yeterli o seviyelerde zaten kullanmayı sevmiyorum. Ama aşırı yüksek ses lazımsa ihtiyacı karsilayamaybilir. Zaten o kadar ses kulağa çok zararlı olacaktır. Mikrofonu biraz etraftan ses alıyor ağıza yakın olmaması nedeniyle ama Windows gürültü engelleme kullanılabilir. Onun dışında kaliteden memnunum. Bundan önce Gamepower mihawk ürünü alıp Dipses yüzünden iade ettim. Ondan çok daha kaliteli şüphesiz. 15 lira indirim koduyla 205 liraya aldım. Ses konusunda fiyatının üstünde tercihinizi mikrofonu gözeterek yapın. Benim kendi fikrim uzun olan modellerden daha kullanışlı olduğunu yönünde. Çok ses olmadığı sürece yakın performanslar verirler. Cinsel bir organ gibi ağzıma doğru gelen bir kablonun olmaması bana daha kullanışlı geliyor.

Son düzenleme:
710 al kulağı iyi sarıyor ben kullanıyorum yaklaşık 7 ay oldu harika kulaklık günümüz marka kulaklıklara taş çıkarır. 712 ağır kalır başına onu da denedim hafiflik önemli gerçekten. 712 kulağı iyi sarmıyor tam ama estetik olarak güzel bir kulaklık.

Sanal olan 7.1 açık mi değil mi emin olamadım. Dandik Rampage yazılımı yerine Cmedia yazılımı kullanıyorsunuz. Bu bir artı ama ayarlarda 7.1 seçeneği yok. CS'de denedim çok rahat üst, alt, sağ, sol ayrımı yapılıyor. Ses kasma sorunu yok. Film izlerken güzel çünkü rahatsız edici dip ses yok. Müzik dinlerken hoşuma gitti. Ben en yüksek ayara nadiren çektim sesi bence çok yeterli o seviyelerde zaten kullanmayı sevmiyorum. Ama aşırı yüksek ses lazımsa ihtiyacı karsilayamaybilir. Zaten o kadar ses kulağa çok zararlı olacaktır. Mikrofonu biraz etraftan ses alıyor ağıza yakın olmaması nedeniyle ama Windows gürültü engelleme kullanılabilir. Onun dışında kaliteden memnunum. Bundan önce Gamepower Mihawk ürünü alıp Dipses yüzünden iade ettim. Ondan çok daha kaliteli şüphesiz. 15 lira indirim koduyla 205 liraya aldım. Ses konusunda fiyatının üstünde tercihinizi mikrofonu gözeterek yapın. Benim kendi fikrim uzun olan modellerden daha kullanışlı olduğunu yönünde. Çok ses olmadığı sürece yakın performanslar verirler. Cinsel bir organ gibi ağzıma doğru gelen bir kablonun olmaması bana daha kullanışlı geliyo
Peki hocam son olarak tak çalıştır dimi hocam, aparat lazım değil ekstra?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı