Sorun yaratacak kadar az değil. Yazılım ayarlarını yaptıktan sonra yeterli oluyor. Ama Müzik ve bass konusunda başarılı değil.
Algı değil bunlar gerçekler.Bence alabilirsiniz. Neden alamayasınız ki? Bana sorarsanız RGB takıntınız yok ise 710 veya 711 alın. Bir şey olsa incehesap karşınızda yollarsınız iade edersiniz. Ayrıca Artics 3 o kadar da sorunsuz bir kulaklık değil memnun olan/olmayan oranlarsanız emin olun ki James Donkey daha iyi çıkar. Hem de şu insanlara benle birlikte Gamepower ve James Donkey algısını yıkmış olursunuz.
Sadece merakımdan soruyorum. Siz niye everestin mouse unu ve klavyesini kullanıyorsunuz? Ben de onları kalitesiz biliyorum da o yüzden.Algı değil bunlar gerçekler.
2 farklı forumda kaç tane Gamepower kötüleyen konu gördüm bilmiyorum. Yok bozuldu, yok bağlanmadı... Çin malı çakma ürün birde birde bu ürün kulaklık... Klavye/fare olsa neyse diyeceğim.
Bende para verince gayet iyi olduklarını biliyorum.Sadece merakımdan soruyorum. Siz niye everestin mouse unu ve klavyesini kullanıyorsunuz? Ben de onları kalitesiz biliyorum da o yüzden.
Tamam teşekkürler öğrenmiş oldum.Bende para verince gayet iyi olduklarını biliyorum.
20 TL'ye değil, 500 TL; 20TL'ye değil, 160TL'ye almalısın. Bundan önce de R10 mekanik klavye ve RX4 fare kullandım. 2 sene boyınca tık demediler. Hala çalılıyorlar. Ama iş kulaklığa gelince kesinlikle almam. Çünkü onu da denedim. RW1 var. Hala 2 senedir çalışıyor ama oyun konusunda iyi değil.
Eskiden ben de öyle diyordum ta ki ürünümde sıkıntı çıkana kadar. Steelseries'in distribütörü biraz sıkıntılı çalışıyor ve bu konuda çoğu satıcı ve kullanıcı şikayetçi. Durumu şöyle anlatayım isterseniz;Bütçe yetiyorsa Steelseries şaşmayın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.