James Donkey 712 Alınır mı?

Bence alabilirsiniz. Neden alamayasınız ki? Bana sorarsanız RGB takıntınız yok ise 710 veya 711 alın. Bir şey olsa incehesap karşınızda yollarsınız iade edersiniz. Ayrıca Artics 3 o kadar da sorunsuz bir kulaklık değil memnun olan/olmayan oranlarsanız emin olun ki James Donkey daha iyi çıkar. Hem de şu insanlara benle birlikte Gamepower ve James Donkey algısını yıkmış olursunuz.

Bence alabilirsiniz. Neden alamayasınız ki? Bana sorarsanız RGB takıntınız yok ise 710 veya 711 alın. Bir şey olsa incehesap karşınızda yollarsınız iade edersiniz. Ayrıca Artics 3 o kadar da sorunsuz bir kulaklık değil memnun olan/olmayan oranlarsanız emin olun ki James Donkey daha iyi çıkar. Hem de şu insanlara benle birlikte Gamepower ve James Donkey algısını yıkmış olursunuz.
Algı değil bunlar gerçekler.
2 farklı forumda kaç tane Gamepower kötüleyen konu gördüm bilmiyorum. Yok bozuldu, yok bağlanmadı... Çin malı çakma ürün birde birde bu ürün kulaklık... Klavye/fare olsa neyse diyeceğim.

Kulaklık bence kaliteli olmalıdır öyle dandik ucuz, marka değeri olmayan kulaklıklar almak hiç sağlıklı değil. Ucuz ve kalitesiz malzeme den üretilen kulaklık işitme sorunlarına bile yol açabilir. Bu yüzden güvenilir bir marka tercih etmelisiniz. Gamepower gibi bir marka denildiği gibi çok kaliteli bir marka değil zaten kendileri üretemiyor bir kaç dakika AliExpress de dolaşırsanız aynı kulaklığı üzerinde Gamepower yazmadığı şekilde bulabilirsin. Zira Rampage de öyle ama JamesDonkey için aynı şeyi söyleyemem çünkü kendi üretimini yapan bir şirket. Çin'de ciddi bir pazar payı var. Ben denemek için faresini aldım 325RS model. Kutusu bile kendini belli ediyor özgün bir marka olduğunu. Ben çok sert kullanırım fareyi sinirlenince filan vururum üzerine ve hala taş gibi çalışıyor. Böyle bir deneyimim olduğu için markaya şahsen güveniyorum ama ne kadar iyi olursa olsun bir Steelseries, Corsair, Hyperx gibi değil.

Algı değil bunlar gerçekler.
2 farklı forumda kaç tane Gamepower kötüleyen konu gördüm bilmiyorum. Yok bozuldu, yok bağlanmadı... Çin malı çakma ürün birde birde bu ürün kulaklık... Klavye/fare olsa neyse diyeceğim.
Sadece merakımdan soruyorum. Siz niye everestin mouse unu ve klavyesini kullanıyorsunuz? Ben de onları kalitesiz biliyorum da o yüzden.

Sadece merakımdan soruyorum. Siz niye everestin mouse unu ve klavyesini kullanıyorsunuz? Ben de onları kalitesiz biliyorum da o yüzden.
Bende para verince gayet iyi olduklarını biliyorum.
20 TL'ye değil, 500 TL; 20TL'ye değil, 160TL'ye almalısın. Bundan önce de R10 mekanik klavye ve RX4 fare kullandım. 2 sene boyınca tık demediler. Hala çalılıyorlar. Ama iş kulaklığa gelince kesinlikle almam. Çünkü onu da denedim. RW1 var. Hala 2 senedir çalışıyor ama oyun konusunda iyi değil.

Bende para verince gayet iyi olduklarını biliyorum.
20 TL'ye değil, 500 TL; 20TL'ye değil, 160TL'ye almalısın. Bundan önce de R10 mekanik klavye ve RX4 fare kullandım. 2 sene boyınca tık demediler. Hala çalılıyorlar. Ama iş kulaklığa gelince kesinlikle almam. Çünkü onu da denedim. RW1 var. Hala 2 senedir çalışıyor ama oyun konusunda iyi değil.
Tamam teşekkürler öğrenmiş oldum. :)

Bütçe yetiyorsa Steelseries şaşmayın.
Eskiden ben de öyle diyordum ta ki ürünümde sıkıntı çıkana kadar. Steelseries'in distribütörü biraz sıkıntılı çalışıyor ve bu konuda çoğu satıcı ve kullanıcı şikayetçi. Durumu şöyle anlatayım isterseniz;
Steelseries Siberia 200 kulaklığımın mikrofonu bozuldu diye garantiye gönderdim (ki bu Steelseries kulaklıklarda çok sık karşılaşılıyor mikrofon kablosunda temassızlık olabiliyor zamanla içeri girip çıktığı için) distribütör firma ürünümün hatalı olduğunu kabul edip ellerinde muadili ürün olmadığı için para iadesi olacağını belirtti. Bu noktaya kadar sıkıntı yok. Ancak distribütör elindeki ürünümü bana geri kargolayıp, satın aldığım yere götürmemi ve o satın aldığım yerin ürünü tekrar distribütör firmaya kargolaması gerektiğini söyledi ve bozuk ürünü bana geri gönderdi. Satın aldığım yere ürünümü götürdüğümde ise son tüketiciye bedava gönderim kodu göndermelerine rağmen onlardan 38,5 TL gibi uçuk bir kargo ücreti istendiğini, bu konuyla ilgili pazartesi günü iletişime geçeceklerini söylediler.
Şimdi size Adidas'tan yola çıkarak anlatacağım ki alakası yok derseniz de Corsair gibi markalar da aynı şekilde işliyor. Öncelikle ellerinde bulunan hasarlı ürünün muadiliyle değişimi yapılabiliyorsa ve tüketici değişimini talep ediyorsa sıfır kutulu ürünle birebir değişimini sağlıyorlar. Ancak ellerinde muadili bir ürün yoksa ve değişimi sağlanamıyorsa para iadesine gidiliyor ki buraya kadar aynı işliyor tüm firmalar. Film buradan sonra kopuyor, Adidas veya Corsair gibi markalar hatalı ürünlerini tüketiciye geri gönderip onlardan aldıkları yere götürmelerini isteyip aldıkları yerin de Adidas veya Corsair'e tekrar geri göndermelerini istemiyor ki bu zaten hiçbir firmada görülen bir olay değil Steelseries dışında. Adidas veya Corsair gibi markalar tüketiciye direkt olarak iade kodunu-mektubunu-belgesini artık ne derseniz deyin gönderiyor ve aldıkları yere bu iade kodunu götürüp para iadesi almalarını sağlıyor.
Ben 1 aydır, üstüne basa basa söylemek istiyorum, kendileri tarafından para iadesi onaylanmış olan Steelseries Siberia 200 kulaklığımın para iadesini yapmaları için uğraşıyorum.
Ben bu konuda tek sorun yaşayan değilim ben ve benim gibi bir çok kişinin para iadesi onaylanmış ürünleri aynı mağazada kutulu halde kenarda beklemekte (kulaklığımı satın almış bulunduğum yerde birçok benzer markanın satışı bulunmakta ve ellerinde kutulu halde kenarda değişimi bekleyen tek marka Steelseries). Bu sadece benim satın aldığım mağazada değil diğer birçok mağaza da aynı şekilde Steelseries'in bu tutumunda muzdarip.
Eğer ille de Steelseries kullanmak istiyorsanız, D&R gibi büyük ve Türkiye çapında olan mağazalardan normal fiyatının üzerinde fiyat ödeyerek alın. Yoksa normal bir teknoloji mağazasından (her ne kadar D&R gibi Türkiye geneline yayılmamış olsa da herkesin güvendiği ve düzgün bir mağazadan) aldığınız taktirde kesinlikle sorun yaşarsınız.
Bu yazıyı ben sorun yaşadım siz yaşamayın diye yazıyorum, hiçbir markayı kötüleme niyetim yok ki bu sorunu yaşayana kadar eskimiş olan çevre birimlerimi (klavye, mouse, kulaklık vb.) yepyeni gıcır mı gıcır Steelseries olanlarla değiştirmeyi düşünüyordum ve ürünlerini görünce hala daha hoşuma gidiyor.
Ancak bu sorunu yaşadıktan sonra Steelseries alır mıyım gerçekten şüpheliyim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı