James Donkey 712 Alınır mı?

Kalitesiz ürün ses desibeli çok yüksek bunu avantaj mı dezavantaj mı sayarsın bilemem. O paranın üstüne birazcık para daha koy daha güzel bir kulaklık alabilirsin eski model olsa da SteelSeries Siberia200 bulabilirsen öneririm konforlu kulaklık uzun kullanımlarda yazın terleme yapabilir çünkü pedleri suni deri. Normalde Arctis 3 kullanıyorum fakat onu da açıkçası önermem o da konforlu bi ağırlığı var kulaklığın ben burdayım diyen bir kulaklık ama mikrofonu arıza yaptı jack girişinde temassızlık yapan kulaklıklardır. Şahsi fikrim kulaklık alıcaksan hem sağlıklı olması açısından HyperX almanı öneririm zamanında Cloud Core kullanıyordum oyun esnasında sinirlenip duvara fırlattığım çok oldu ne stereosunda sıkıntı oldu ne kalıcı darbe almıştı kulaklık.

Bak şu ürünün fiyatını 278 liradan 1400 TL'ye çıkarsınlar isterse Çin malı olsun almak için başta bizim Türk'ler olmak üzere herkes sıraya girip YouTuberler başta olmak üzere hepsi öve öve bitiremez. Neden? Pahalı olduğu için. Kimse şu an kulaklığın cinsine bakmıyor bizim ülkede. Pahalıysa iyidir mantığıyla gidiyorlar. Çin malı olunca kötü mü oluyor yani? Amerika üretince orijinal, Çin üretince sahte mi oluyor? Adamlar en kral kulaklık üretmiş. Bir çok ABD kulaklıklarına taş çıkartıyor kimse bir tarafından muhalefet yapmasın. Logitech G933 kullandım şerefsizim beş para etmez. Dünyanın parasını verdim verdiğime pişman oldum. Bozuk arızalı vs. amacı ile değil. Benim 3 yıl önce 350 TL'ye aldığım Çin malı kulaklığın verdiği performansı hiçbir şekilde vermedi. Sonuç olarak o beyninizdeki Amerikan aşkını artık kaldırıp çöpe atın.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnanın bana şu kulaklık daha iyi ses verir. Hem de 6 metre kablosu var rahat rahat kullanırsınız. Ayrıca uygun fiyatlı oyuncu ekipmancı elemana da pek güvenmeyin, ses konuşu ayrı bir şey öyle benchmark yapmaya benzemez. Daha güvenilir kaynaklar bulun kendinize ama maalesef ülkemizde ses ürünlerini hakkıyla inceleyen tek bir kanal bile yok.

Ucuz ürünlere de laf atmıyorum, yukarıda attığım ürün eminim daha iyi ses verir ama üzerinde "oyuncu" veya "7.1" reklamı olmadığı için bir kulağınızdan girer diğerinden çıkar büyük ihtimal.
6 metre neymiş ya :D

O markadan uzak durun bu markadan uzak durun diyen arkadaşlar tek cümle kurmak yerine fikirlerini destekleyici maddeler de yazabilirler mi? Herkesin bütçesi 500-600 TL verip kulaklık almaya yetmiyor olabilir. Bu fiyata bu kulaklık pişman eder mi bu soruya cevap verin diyorlar siz bundan uzak dur şu kadar daha koy şunu al diyorsunuz. 🤬😡

CS:GO , PUBG gibi oyunlarda daha iyi ses kasabilmek için James Donkey 712 ürününü satın aldım. Şuan için bir problemim yok . Ses seviyesini %50 düzeyde kullanıyorum aşırı fazla ses veriyor. RGB ışıklandırması , tasarımı , kulağa takıldığındaki hissiyatı gayet başarılı. Bende biliyorum Steel Series kulaklık alayım . Fakat James Donkey 712 170TL iken Steel Series Arctis 3 gibi ürünü 400TL fiyatından aşağı alamazsınız. Lütfen eleştiri yaparken kıyas yaparken fiyata göre değerlendirelim. 160 TL olan bir ürün ile 400TL olan ürünü kıyaslamak akıl kârı değil:)

Ürünün eksi yönü ise Driverı daha başarılı olabilirdi , pek tatmin etmedi .

Bütün kötü yorumlara rağmen ben şiddetle tavsiye ediyorum !

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı