James Donkey 712 Sürücü Yüklerken "Ürün Bulunamadı" Hatası

Bu gün biraz önce kargodan James Donkey 712 aldım. Kutunun içinden dikkatlice çıkarttıktan sonra büyük bir heyecan ile kulaklığı bilgisayara taktım. Sonra kulaklığın işikları açıldı bana bir heyecan bastı, tam taktım deneyeyim dedim ses yok. İnternette birazcık araştırdıktan sonra driver yükledim sonra driver ürün bulunamadı hatası verdi. Ben de aldğım site olan incehesap'takini indirdim yine aygıt bulunamadı hatası verdi. Şu an sadece ışık geliyor yardım edin lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer kulaklık kendi sürücüsü ile geliyorsa, ses ayarlarında kulaklık için ayrı bir sekmede ses seviyesini artırman gerekiyor olabilir. İncehesap'ta ürün açıklamasında yazılımla ses kontrol yazıyor eğer bilgisayarında ses ayarlarını değiştiren farklı programlar mevcutsa(Dolby Audio vs.) onları kaldırmayı deneyebilirsin.

Bir arkadaşım da 711 modelini aldı. Bugün taktığında sadece ışıklar yanmış. Ses yok dedi. Ben de driver yükle dedim yine olmamış. Sanırım aynı driver kullanıyor iki modelde. Sorunu çözerseniz ya da çözen olduysa yazarsa ben de sevinirim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı