James Donkey JD120 ömrünün çabuk azalması

280tl ye almıştım bu markayı. Yine yakın fiyatlarda olursa iyi olursa iyi olur. Ama benim amacım iade ve garantiyle uğraşmak istememem aslında. İade edilene kadar geçen zamanda bilgisayarı kullanamayacağım. Ama yapılacak bir şey de yok herhalde.
Maalesef yeni bir ürün almaktan başka bir çareniz yok. Diğer arkadaşlarında dediği gibi bu seri kronik problemlere sahip.

Arkadaşlar merhaba. 4 gün önce James Donkey JD120 120GB'lık bir SSD aldım ve Windows 10 kurdum. Hard Disk Sentinel programını indirdiğimde ilk olarak SSD ömrünün %90 olduğunu ve diskte 4 bozuk sektör olduğunu gördüm. Bilgisayarı her açıp kapattığımda bozuk sektör sayısı arttı ve disk ömrü giderek azaldı. Şu anda diskte 20 bozuk sektör görünüyor ve disk ömrü %68. ne yapmalıyım?

Bu tarz markalar "Fiyat Performans Canavarı" diye satılır genelde. Tamamen kalitesiz malzemelerle donatılır ve sponsorlar aracılığıyla satışa verilir. İnsanların " Bu fiyata bu kadar " demesini isteyerek kekliyorlar. Hocam SSD gibi önemli bir bileşeni kaliteli bir markadan almanızı öneririm. PC'nize yazık olur.

Bu tarz markalar "Fiyat Performans Canavarı" diye satılır genelde. Tamamen kalitesiz malzemelerle donatılır ve sponsorlar aracılığıyla satışa verilir. İnsanların " Bu fiyata bu kadar " demesini isteyerek kekliyorlar. Hocam SSD gibi önemli bir bileşeni kaliteli bir markadan almanızı öneririm. PC'nize yazık olur.
En iyisi ürünü iade edip , yeni bir konu açıp ssd önerisi almak olacak galiba.

Bütçeyi hiç aşamıyorsanız şuna bakabilirsiniz :

Aynı fiyattalar fakat kalite olarak daha iyi JD'den.
Çok teşekkür ederim. Ürünü iade edip bu markadan alacam büyük ihtimalle.

Üstadlarımız incelemiş.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı