James Donkey JD512 alınır mı?

Makaleler
1
Yer
Samsun
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi bu M.2 SSD'yi kullananlardan iyi veya kötü yorum alabilir miyim? Forumda çok kişi James Donkey markasını kötülemiş ancak hepsi 1.5 yıllık eski yorumlar. Ayrıca kötü yorumların yapıldığı yılda bu marka M.2 SSD dahi üretmiyordu. 3 yıl birebir değişim garanti vermesi ve fiyatı aklımı çeliyor.

Ayrıyetten bu üründe de aklım kalmadı değil. Halihazırda 2 ay önce aldığım Toshiba OCZ TR200 240GB SSD kullanıyorum hiçbir sorunla karşılaşmadım. Toshiba'nın bu SSD'sini de kimse önermiyordu

Ürünü kullanıp, deneyimleyenler yorum yaparsa daha çok yardımcı olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu konuda şöyle düşünüyorum: Farklı markalarda benzer bir ürünün fiyat farkı ne kadar? Aradaki fark yer yer iki katına çıkıyorsa ortada F/P'yi geçip kuşku yaratacak bir durum söz konusudur. Ufak bir araştırma yapıldığında da bu kuşku durumu oluşmakta.

Kısaca bir örnek verecek olursam: Ryzen 2600 ve i5 9400f, genel olarak karşılaştırılan işlemcilerdir. Aralarındaki fiyat farkı 150-200 TL bandında oynayabilmektedir. Şimdi bu fark 400-500 TL seviyesinde olursa sözünü ettiğimiz kuşku işin içine girecektir.

Bu konuda şöyle düşünüyorum: Farklı markalarda benzer bir ürünün fiyat farkı ne kadar? Aradaki fark yer yer iki katına çıkıyorsa ortada F/P'yi geçip kuşku yaratacak bir durum söz konusudur. Ufak bir araştırma yapıldığında da bu kuşku durumu oluşmakta.

Kısaca bir örnek verecek olursam: Ryzen 2600 ve i5 9400f, genel olarak karşılaştırılan işlemcilerdir. Aralarındaki fiyat farkı 150-200 TL bandında oynayabilmektedir. Şimdi bu fark 400-500 TL seviyesinde olursa sözünü ettiğimiz kuşku işin içine girecektir.
Dediğinizde haklısınız. Ancak ben render yapmayacağım, ofiste kullanmayacağım ya da dosya yedeklemeyeceğim. Günlük kullanım ve oyun için yeterli gelecektir diye düşünüyorum. Ayrıca ürünün süper kaliteli olmasını beklemiyorum veya samsung, xpg, corsair gibi kaliteli ürünler üreten markalarla kıyaslanmayacağının da farkındayım.
Bu yüzden aynı ürünü kullanıp sıkıntı yaşayan var mı diye foruma sormak istedim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı