James Donkey kablosuz oyuncu faresi önerisi

Hocam zaten 300-400 TL arasına kadar bütçem var ve bence James Donkey bayağı kaliteli bir marka neden kalitesiz olduğunu düşünüyorsunuz ki.

Dalga mı geçiyorsun? James Donkey adlı marka ürünlerini alibaba adlı siteden tanesi 2-3 dolara toplu şekilde alıp marka basarak satıyor.
 
Neden o fareyi almak istiyosun diyenler olmuş, sadece karşıma çıkmıştı ve sorayım dedim, ve James Donkey'i ben seviyorum siz sevmiyor olabilirsiniz, ve önerdiğiniz diğer mouseler içinde teşekkür ederim.
 
Glorious Model O veya D bu bütçede en iyi mouse, şu an aşırı büyük bir indirime girmiş durumda. Normalde 500 600 civarlarında dolaşıyor.
 
Sinerji neresi hocam? Hiç duymadım ve çok kalitesiz bir mağaza gibi geldi ismi.

Hocam yanlış anlamayında , aşırı sığ düşüncelere sahipsiniz. Bilmiyor olmanıza laf etmiyorum herkes herşeyi bilecek diye bir durum yok ama, çok önyargılı konuşmalarınız var. Önce James donkeyi seviyorsunuz diye ''çok kaliteli marka'' diye genel bir kanıda bulunuyorsunuz. Sonra ismini duymadığınız bir site için çok kalitesiz mağaza gibi diyorsunuz. Uzay çağındayız biraz interneti kullanın. Sorunuza gelecek olursakta viper mini ve da v2 modellerindeki kablo baya hafif yapılmış kablolu olduğunu bile hissetmessiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı