James Donkey M.2 SSD alınr mı?

Alınmaz, ne idiği belirsiz bir model. Firmware desteği yok, TBW değeri bilinmiyor, yongaların kalitesi bilinmiyor, JD'nin sitesinde SSD hakkında hiçbir bilgi yok. Kimi sistemlerle uyum sorunu çıkartıyor.

Birkaç ufak oyun ve işletim sistemi için NVMe almaya değmez, zira günlük kullanımda SATA SSD ile NVMe SSD arasında hatırı sayılır bir fark yok. Aynı fiyata 860 EVO 250 GB alabilirsiniz.
Yaşadığınız "çok" sorunları yazar mısınız.
Uyum sorunları.

Şahsen adını sanını duymadığım markalara yönelmiyorum. Yönelmem için markanın kendini ispatlaması gerekiyor. Bu da uzun zaman alan bir süreç. JD'ye windowsu ve dolayısıyla önemli dosyalarımı emanet etmem. Olası bir arızada her şeyi kaybedebilirsiniz. Sadece oyun kuracaksanız alınabilir. Ancak 256 GB JD M.2 SSD yerine aynı fiyata 250 GB Samsung 860 EVO alırım. Varsın 3 saniye daha yavaş olsun.

"Verileriniz eşeğe emanet edilecek kadar değersiz değildir!"
-Recep Baltaş
:)

Arada ekstrem bir fark olmayacaktır. Ama merakımdan soruyorum; Neden standart SSD neden tercih etmiyorsunuz? 480 GB'lık bir SSD'de fazlasıyla yeterli olacaktır.
Öncelikle performans beklentim, satalardan daha yüksek çünkü. 250 gb'nin yeteceğini düşünüyorum 100 gb falan boş kalır büyük ihtimalle. 1 TB HDD var zaten büyük dosyalar için. 480 gb SATA ssd alırsam Samsung alırım onlarda bütçemi aşıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı