James Donkey nefreti

Ben faresini kullanmıştım ve şu ana kadar tek kablosunda temassızlık yapan mouse'um o oldu. Steelseries rival 110 aldım kafam rahat. Ssd'leri hakkında bir yorum yapmadım kuzenim kullanıyor memnun şu ana kadar ama laptoplarda sorun yaşayanlar mevcut forumda. Samsung ssd gibi kaliteli değil ama Samsung ssd'nin de yarı fiyatında olduğu görülünce kabul edilebilir görünüyor.
 
Neden forum James Donkey ürünlerine bu kadar tepkili?

SSD'leri kronik sorunlu bildiğim tek şey bu.

Kulaklıkları falan güzel duruyor neden bu kadar ön yargı?

"Eşeğe bu kadar para verilmez."
"Kulaklarınız eşeğe emanet değildir."
"Eşek almayın."
"Gözlerinizi eşeğe emanet etmeyin."

Bunlar alıştığım yorumların aklıma gelenleri.
Çünkü çoğu ürünü sorunlu. Monitör desen ne olduğu belli olmayan paneller var. Klavye desen tuşların soyulma ve basmama sorunu var. Bazı klavyeleri oldukça iyi. Mouse desen sensörü berbat, malzeme kalitesi içler acısı. Kulaklık desen ses kalitesi berbat, kafa ağrısı yapıyor. SSD'yi söylemeye gerek bile duymuyorum. Arada tek tük fena ürünleri yok değil. Ama yine de tercih edilmemesi gereken bir marka. Ürününüz bozulsa teknik servis yok.
NVMe SSD'leri pek fena değil, bir-iki hafta içerisinde inceleme yapmayı planlıyorum.
Çok ısındığına dair bir şeyler okumuştum, sıcaklık değerlerini de koyarsanız incelemeye memnun olurum.
 
Technopat kitlesinin çoğu duydukları bir şeyi papağan gibi tekrar etmekten fazlasını beceremediği için. Örnek veriyorum; James Donkey SSD kötü, klavye iyi - SanDisk SSD Pus kötü, 3D Ultra iyi - 5 sene önceki Sapphire kartlar kötü, bugünkü iyi olabilir fakat ortalama bir Technopat kullanıcısı için bunun bir geçerliliği yoktur at gözlüğünü takıp direkt markaya kötü demeyi tercih eder.

James Donkey klavye konusuna gelirsek Reddit'te bazı incelemelerini gördüm beğenilmiş açıkçası. Bu fiyat skalasındaki rakipleri ne kadar kötüyse bu da o kadar kötüdür, ne kadar iyiyse o kadar iyidir. Kişinin tercihine kalmış alıp almamak.
 
Bütçesi olmayan birine iyidir, fakat benim gibi üst düzey model kullanan kişiler tarafından elbette ki beğenilmez, kimse o fiyatı babasının hayrına düşük tutmuyor, iyi değiller ama düşük bütçeye de alınmazlar demiyorum parası kısıtlı olan adam alır kullanır.
 
Ahhh Jd SSD almıştım 1 sene önce Şu anki kafa olsa ohooo.

SSD bazen 450 okuyor 150 yazıyor, bazen 300 /300 falan kafasına göre dolanıyor.

Bunu yaşadığım için lanetli bir marka benim için.

Ha bir de Power Boost var PSU puf kadı oda 2. Lanetim.
 
Ben JD SSD ve monitör kullanıyorum, monitörüm 144Hz 24" 1 haftadır sağ tarafından gölgelenme olmaya başladı ekran ısındığında bu gölgelenme gidiyor, umarım daha ağır sorunlar olmaz SSD'si iyi sorunsuz çalışıyor, zaten bu aralar sorunlar hep üst üste geliyor bakalım ne olacak böyle :)
 
Abicim siz sadece 1 ürün alıp neden James Donkey iyi diyorsunuz değil işte tam 6 ürünü kullandım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı