James Donkey SSD alınır mı?

Kerem9

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Şu anda bilgisayarımda 1 TB HDD kullanıyorum ve 240 GB'lık bir SSD takviyesi yapacağım yakın bir zaman da fakat sormak istediklerim var. Öncelikle SSD bilgisayarıma uyar mı? Böyle bir şeyi kontrol etmeme gerek var mı? Windows'u SSD'ye kurmak için sıfırdan format mı atmam lazım? James Donkey'nin SSD'lerini önerir misiniz? Ve son olarak SSD'yi taktıktan sonra yapmam gereken şeyler var mı BIOS ayarları vs. ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

James Donkey alınmaz.

SSD bilgisayarınıza SATA girişli olmak şartı ile uyacaktır.

Windows'u kurmak için çeşitli videolar var, bir kurulum USB'si hazırlayıp kolaylıkla halledebilirsiniz. Formata gerek yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

SSD'yi taktıktan sonra eğer işletim sistemini kurmak isterseniz yukarıdaki videolardan yararlanın, onun dışında tak-kullan şeklinde.

Merhaba arkadaşlar. Şu anda bilgisayarımda 1 TB HDD kullanıyorum ve 240 GB'lık bir SSD takviyesi yapacağım yakın bir zaman da fakat sormak istediklerim var. Öncelikle SSD bilgisayarıma uyar mı? Böyle bir şeyi kontrol etmeme gerek var mı? Windows'u SSD'ye kurmak için sıfırdan format mı atmam lazım? James Donkey'nin SSD'lerini önerir misiniz? Ve son olarak SSD'yi taktıktan sonra yapmam gereken şeyler var mı BIOS ayarları vs. ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

James Donkey SSD almakla milli piyango bileti almak aynı şey. Önermiyorum kesinlikle.
Eğer Samsung SSD alırsanız Samsung yazılımı sayesinde HDD'deki verileri olduğu gibi SSD'ye taşıyabilirsiniz. Tabi SSD hafızasından az olması şartıyla. Diğer SSD'ler için aşağıdaki makale işinizi görür.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı