JamesDonkey 27" 144Hz Monitör Görüşlerim ve Sorunlar

Ben reklami yapan muhteremin bir tane kötū birşey dediğini duymadım sanarsın övdūğū marka piyasaya ambargo koymuş kaliteden kaliteye koşuyor öyle bir hava katıyor.

Ölü pikselin panel kalitesiyle bir alakası yok. Bunu tıpkı ekran kartlarında istisnasız her markada görülen Coil Whine sorununa benzetebilirsiniz. Ölü pikselden sabıkası olan kaliteli modeller var. Üstelik panelini de Samsung üretiyor. Nasıl ama?

Hiçbir kanal neredeyse Technopat kadar nesnel bir inceleme yapmıyor. Sponsorluk alsalar bile ürünün en iyi ve en kötü özelliklerini objektif bir şekilde en ince detayına kadar anlatıyorlar. Bize donanımı sevdiren Ali Güngör ve Recep Baltaş adında iki insana buradan teşekkürlerimi iletiyorum.

75 Hz ile 144 Hz arasında bariz bir fark var, senin hissetmemen ilginç.
elimde DP kablo olmadığından HDMI üzerinden 60 ve 120 Hz den test yaptım ve göremedim.
yada neye bakmam gerektiğini bilmiyorum
teknik olarak aradaki farkın ne olduğunu biliyorum ama gerçekte benim gözüm ayırt etmiyor galiba
yada gözlerim 144 hz çeviriyor

Son düzenleme:
Sen git temizinden bir Displayport kablosu al sonra 144 Hz farkını görürsün

orta ayarlarda 50-60 arası
görüş mesafesi yüksek ayarda

Eki Görüntüle 346422

Eeee? 50-60 FPS aldığın bir oyunda, 120 Hz'in farkını nasıl görmeyi bekliyorsun 120Hz'in farkını görebilmen için, 120 FPS'e kadar çıkman gerekiyor. Hiç kimse de bu duruma dikkat etmemiş

Dediğim gibi 50-60 FPS aldığın bir oyunda 120Hz'i nasıl hissedeceğini düşünüyorsun? Sen 50-60 FPS ile maksimum 50-60 Hz'lik bir performans yaşamışsın o monitörde Dolayısıyla farkı hissetmemen normal. Böyle yanılgıya düşen çok kişi var. Örnek; adamın yıllar önce çıkmış ekran kartı var ve 40 FPS alıyor. Gidiyor kendisine 144Hz monitör alıyor. Saçmalık.

Böyle vakalardan dolayı da insan gözü 60Hz ve üzerini algılamıyor muhabbetleri dönüyor

Son düzenleme:
Konuya gelenlerin geneli JD yi gömmek için geldiğinden bu konuyla ilgilenen olmadı neredeyse zaten.
Bu ufak detay için teşekkürler.
Şimdi grafik ayarlarını düşürüp FPS i arttırıp yeniden deniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…