JamesDonkey 27" 144Hz Monitör Görüşlerim ve Sorunlar

Dostum güzel tavsiyelerin için teşekkürler.
Eski sistemi ekran kartı ile kurtarabilirim belki diye bu kartı aldım 2 ay önce.
Sistem gerçekten çok eski kalınca ben kasa içini komple yeniledim.
7950 nin performansından memnunum doğrusu ama en fazla 6-7 ay daha kullanırım.
gtx1070 fiyatları biraz daha düşünce güncellemeye gidebilirim.
İşlemci Oc ile güncel ekran kartını da besler diye düşünüyorum.
Bu monitörün yüksekliği ayaklı şekilde min ve max kaç cm oluyor acaba?
Ölçmedim doğrusu, iade için kutuladım ama yaklaşık 9cm ile 23cm arası düşünebilirsin.
bir karıştan daha az yüksekliğe çıkıyordu

@Viktor R3znov
bu monitöre ne dersin?
32" 75hz 5ms
Dostum yeteri kadar FPS alabildikten sonra, 60Hz ile 75Hz arasındaki fark bile net olarak gözüküyor.
bu monitörle ilgili görüşlerini alabilir miyim?
32" AOC 75hz 5ms MVA panel

Son düzenleme:

2k ekran mevcut ekran kartına fazla dostum. Gtx 1070'te bile daha yüksek FPS için 1080p kullanıyorum ben

2k ekran mevcut ekran kartına fazla dostum. Gtx 1070'te bile daha yüksek FPS için 1080p kullanıyorum ben

oyunları 1080 de oynadığında düzgün bir görüntü alınabiliyormuş. sen de durum nasıl?

2k monitörde çok hoşmuş, bu akşam medimartkta test ettim, dolar kuru baya düştü belli olmaz benden yılbaşından sonra patlatırım bir 1070

Monitörün kalitesi olarak ne düşünüyorsun?
bu boyutta fiyatı çok makul.

Son düzenleme:
Ben de bu 27" james donkey monitörden aldım ama önceki 20" hp 5ms monitörüme göre ne kalite farkı hissettim ne de akıcılık. Birçok oyunda denedim, 27" te oynamak güzel fakat 144 hz farkını hissedemedim.
Bu arada ürünü yerden 43-55,3 cm arasında yüksekliğe ayarlayabiliyorsunuz. Yükseklik ayarı yapılabilmesi de güzel. Monitördeki tuşların arkada olması çok kullanışlı değil bence.

Son düzenleme:

Hayırlı olsun monitörünüz
Ölü piksel cikmadi mi?
Benim ilk kontrol ettiğim nokta bu oldu

Bir adet ölü piksel çıktı, değişim mi yapsam iade mi karar veremedim.

Bir adet ölü piksel çıktı, değişim mi yapsam iade mi karar veremedim.
panel kalitesinden emin olamadığım ve 144hz farkını nasıl olduysa ben fark edemediğim için iade ettim ben. eğer ölü piksel varsa ve 144 farkını sizde anlayamadıysanız bence iade edin.
klavyesi ve mouse ını kullanıyorum memnunum ama monitör içime sinmedi benim.

Dostum ben de aldım 27 inc JD27GM144 ancak ben de bazı sorunlar yaşadım,

Şunu açık yüreklilik ile söylemeliyim gerçekten görüntü kalitesi ve renk açısından çok mükemmel bir monitör olmuş ancak bence bu monitör 144hz ile sorunları var onlar da şunlar çözümünü bilecek varsa bakalım.

144hz aldım ancak dp ile bağladığımda 144hz de ekranla yeşil pixeller çıkıp çıkıp duruyor geri geliyor. Dp ile 120 ye çektiğimde de sorun kayboluyor ayrıca 5 ila 7 dk arasında da ekran gidip geliyor bence bu sorun geçmeyecek gibi. Ancak ben şansımı deneyeceğim.

Bence uğraşma ve hemen iade et.

Merhaba;
Ben de James Donkey monıtor aldım (James Donkey JD25GM144 1ms 144Hz FreeSync Monitör - incehesap.com ) Muhteşem Cuma nedeni ile indirimdeydi. Fakat ilk kurlumu yaptıktan sonra Monıtorun sol üst kısmında bir kaç nokta fark ettim. Bu durumdan memnun değilim. Fakat 144 Hz. konusuna gelirsek içinden Hdmi 2.0 kablo cıkıyor. Bendeki ekran kartı da 1050 Ti. Büyük ihtimalle firmayı arayıp değiştirmeyi ya da iade etmeyi düşünüyorum. Ayrıca ekranın renkleri sarımsı bir şekilde soluk gibi geldi bana belirtmek istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…