JamesDonkey 27" 144Hz Monitör Görüşlerim ve Sorunlar

Geçmiş olsun.
Bahsettiğiniz gibi renkler soluk geldi ve içinize sindiyse iade hakkınız varken geri verin.
Bana göre bir ürü ilk seferde içime sinmezse sonra sevemiyorum.

Sorunsuz monitörü gelen ve kullanan yok mu acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende ölü piksel çıkmadı ama 120Hz'de sağ tarafta bozulmalar ekran gidip gelmesi vs. var. 144Hz'de zaten hiç çalışmıyor saniyede bir açılıp kapanıyor monitör kullanmak mümkün değil ve ilk kurulum yaparken dikkat ettim monitör sıfır olmasına rağmen arkasında ufak ama kötü hissettiren çizikler vardı. Bende bugün iade ediyorum. 27" 144hz JD olacağına biraz daha ekleyip 24" BenQ almak daha mantıklı.

Ben de ekran kartında hız aşırtma yapınca 120 Hz'de titremeler oluyordu ama 75 Hz'de sıkıntı yoktu.
Panelden midir bilemedim.

Hız aşırtmayı denemedim ben ama 144 Hz'de bi problem olmadı bende ve ilk defa son teknoloji bir sistem topladım monıtor de indirimde diye aldım. Malum sosyal medyada da incelemesi yapıldı ordan görerek güzel gibi gözüktü.

Denedik, tecrübe ettik ve paylaştık.
Bundan sonra almak isteyen varsa okusun karar versin. Çünkü, kullanıcı deneyimi içeren bir konu bulamadım araştırmalarımda.

Şuan 32" 5ms 75hz 2K VA panel bir monitöre geçme arifesindeyim.
Hız performanstan ziyade birazda görüntü kalitesine yönelmeye karar verdim. Çünkü iddialı bir oyuncu değil, keyif amaçlı oynuyorum.

Peki ben bu monıtor'un yerine ne alabilirim onerisi olan var mı 144 Hz. ve mümkün olduğu kadar düşük ms. olması gerekiyor. Bütçe 1000 TL makismum 1300 TL.

Ohh be sonunda Mantıklısı da bu zaten. Var mı sizin aklınızda bir model? Anladığım kadarıyla VA panel almayı düşünüyorsunuz.

Ohh be sonunda Mantıklısı da bu zaten. Var mı sizin aklınızda bir model? Anladığım kadarıyla VA panel almayı düşünüyorsunuz.

Haha Rahatlamış gördüm sizi
Aklımdaki monitörle ilgii bir konu açtım ama henüz cevap yazan olmadı.

AOC Q3279VWF Nasıldır?

24 inç minimum ya da 23.8 felan.
Bir arkadaşın önceki mesajını ekledim.
Güzel öneriler var, işinize yarar diye umut ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…