Japonya-Türkiye maçı nasıl sonuçlanır?

@HKHBHKK APORIQ hocam bana mı futbol öğretiyorsunuz yoksa internetten oyuncuların pozisyonlarına bakıp buraya mı yazıyorsunuz? Cenk zaten bir stoper ve Valencia’da en son kendi kalesine gol attı. Bu maçta da hatası vardı, zaten o yüzden gol yedik.

Onur Bulut biraz dinamik kattı ama 11 oynayacak bir oyuncu değil.

İlaveten Barış ve Bertuğ beraber oynayamaz. Bertuğ fırsatçılığını kullandı, güzel bir vuruşla bize puanı getirdi. Lakin 11 oynayacak bir oyuncu değil. Kendini oldukça geliştirmesi gereken potansiyelli bir oyuncu. Bu yüzden de bu yaz nokta atışı bir transfer yaptı.

@HKHBHKK APORIQ hocam bana mı futbol öğretiyorsunuz yoksa internetten oyuncuların pozisyonlarına bakıp buraya mı yazıyorsunuz? Cenk zaten bir stoper ve Valencia’da en son kendi kalesine gol attı. Bu maçta da hatası vardı, zaten o yüzden gol yedik.

Onur Bulut biraz dinamik kattı ama 11 oynayacak bir oyuncu değil.

İlaveten Barış ve Bertuğ beraber oynayamaz. Bertuğ fırsatçılığını kullandı, güzel bir vuruşla bize puanı getirdi. Lakin 11 oynayacak bir oyuncu değil. Kendini oldukça geliştirmesi gereken potansiyelli bir oyuncu. Bu yüzden de bu yaz nokta atışı bir transfer yaptı.
Pardon ben maçta Cenk'i sürekli sağda görünce sağ bek sandım.

İş karıştı hiç maça girmesek mi?

Kerem Japonya maçında yokmuş bi 11 sayar mısın @370655

Son düzenleme:
@HKHBHKK APORIQ tamamen kendi düşünceme göre bir 11 yapıyorum, ilaveten bir hazırlık maçı olduğu için bazı denemeler yaptım.

Kaleci: Mert Günok.
Stoperler: Merih Demiral, Abdülkerim Bardakçı.
Sol Bek: Mert Müldür.
Sağ Bek: Zeki Çelik.
Defansif Orta Saha: Salih Özcan.
Merkez Orta Saha: Hakan Çalhanoğlu ve Orkun Kökçü.
Sol Kanat: Barış Alper Yılmaz.
Sağ Kanat: Cengiz Ünder.
Forvet: Halil Dervişoğlu.

@HKHBHKK APORIQ tamamen kendi düşünceme göre bir 11 yapıyorum, ilaveten bir hazırlık maçı olduğu için bazı denemeler yaptım.

Bir de yeneriz diyoruz. Bu kadroyla bırak Japonya'yı Güney Kore'yi yenemeyiz.

Kaleci: Mert Günok aday kadrodan en iyi seçim ama kadroya eklense İrfan Can Eğribayat da güzel olabilirdi.
Stoperler: Cenk şanssız olduğuna göre mecburi Melih gelecek, haberde Abdülkerim'in de olmayacağı yazdığı için oraya Çağlar gelmesi sanırım daha iyi. Ozan Kabak düşünülebilir mi bilmiyorum.
Sol Bek: Kazımcan Karataş gelmeyeceğine göre Mert Müldür koyulur.
Sağ Bek: Onur Bulut ile Zeki Çelik karşılaştırıldığında Onur daha çok taktiksel oynarken ZEKİ Bİ OMUZ GEÇİRİR YERE YAPIŞIRSIN HAKEM DE OMUZDAN HİÇBİŞEY VERMEZ
DOS: Yorum yok çünkü defansif orta saha hakkında pek bilgim yok.
MOS: Baksan Cengiz Ünder ile Salih Uçan da iyi olabilir ama Hakan kaptan, Orkun da uzak şutları iyi çekebilen birisi (defansa takılmasa Onur Bulut da kanattan gelip şut çekiyodu Ermenistan maçında)
SAK,SOK,(Garip bir takıma böyle hitap edecen?)FV: Baksan oralara 4 kişi var, bi de BEN NİYE HALİL'İ ADAY KADRODA GÖREMİYOM??

Ermenistan maçındaki o futbolu gördükten sonra şimdi karşımıza Kamerun milli takımını koysalar aboubakardan 2 3 yer gideriz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı