Japonya'da yaşanır mı?

WosTidReis

Hectopat
Makaleler
1
Japonya'da yaşam nasıldır? İlla İngilizce bilmek şart mı orada iyi bir işte çalışmak için? Yani ben iyi bir Japonca'yla orada iş bulabilir miyim?

Seni oraya almaları için yeterliliklerin olması gerekiyor İngilizce + Japonca + iş bilgisi yeter.iş bilgisinden kastım yapacağın işi ortalamın üstünde yerine getirebilmek. yani mesela yazılım yapıyorsun diyelim bunu iyi bir seviyede yapacaksın ki adamların seni almak için bir sebepleri olsun.

Japonya'da yaşam nasıldır? İlla İngilizce bilmek şart mı orada iyi bir işte çalışmak için? Yani ben iyi bir Japonca'yla orada iş bulabilir miyim?
Kanka Japonya videolarını izle japonların hiç biri ingilizce bilmiyor %5'i fln konuşabiliyor düzgün. Şimdi gelcek biri japonlar akıllı ingilizce biliyorlar fln çok biliyor ise japonya'ya gitsin görsün. Gittim gördüm japonca bilmiyorsan anlaşmak aşırı zor. Aynı eminönünde yabancı birine kapalı çarşıyı tarif etmek gibi right and left fln öyle anlaşıyorlar bizimle. Çok sıkıntı ama japonca bilirsen orda krallar gibi yaşarsın.

Diyelim ki her şeyi hallettin ve bir şekilde oraya gittin. Hızlı ve Öfkeli 3'te ki yabancı olayını kesin yaşarsın bunu bil. Sosyal olarak olmasa bile polis orada yabancı insanların hakkını savunmuyor. Kandırılsan, dolandırılsan, bir eşyan veya aracın çalınsa onları unut. Polis kendi vatandaşı olmadığı için pek umursamıyor sadece geçiştiriyor bilgin olsun (isitsnai durumlar olabilir)

Japonya turist olarak gitmek için güzel ülke fakat sürekli yaşamak için nasıl olur bilmiyorum. Asyalı olmayanlara karşı biraz ayrımcılık yapıyorlar gibime geliyor (ırkçılık değil). Polis, devlet daireleri yabancıları pek umursamııyor 3. sınıf vatandaş olarak görüyor bunlar dışında cennet gibi ülke.

Diyelim ki her şeyi hallettin ve bir şekilde oraya gittin. Hızlı ve Öfkeli 3'te ki yabancı olayını kesin yaşarsın bunu bil. Sosyal olarak olmasa bile polis orada yabancı insanların hakkını savunmuyor. Kandırılsan, dolandırılsan, bir eşyan veya aracın çalınsa onları unut. Polis kendi vatandaşı olmadığı için pek umursamıyor sadece geçiştiriyor bilgin olsun (isitsnai durumlar olabilir)
Bu durum sonradan vatandaşlık alan kişiler içinde geçerli mi?

Bu durum sonradan vatandaşlık alan kişiler içinde geçerli mi?

Evet japonic diye bir YouTuber'ı takip ediyordum ve vatandaşlığı var o Japonya'nın artı ve eksilerini anlatıyor onu bulup izleyebilirsin. Bu sebepten Hollanda'ya taşındı. Adamın GTR'ı yakuza tarafından dolandırılarak alındı. Bilkent mezunu adam saf biride değil. Düşün onu bile dolandırdılarsa. Stresten bayağı saçı bile döküldü adamın.

Evet japonic diye bir YouTuber'ı takip ediyordum ve vatandaşlığı var o Japonya'nın artı ve eksilerini anlatıyor onu bulup izleyebilirsin. Bu sebepten Hollanda'ya taşındı. Adamın GTR'ı yakuza tarafından dolandırılarak alındı. Bilkent mezunu adam saf biride değil. Düşün onu bile dolandırdılarsa. Stresten bayağı saçı bile döküldü adamın.
Bu dediğiniz durum Kore'de ve ya Çin'de de geçerli mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı