Luuks
Hectopat
"Toyota" このため.Anime ne alaka ben Animeden merak salmadım ki arabalardan merak ettim.
"Toyota" このため.Anime ne alaka ben Animeden merak salmadım ki arabalardan merak ettim.
Hocam ünlem işaretine dikkat.Anime ne alaka ben Animeden merak salmadım ki arabalardan merak ettim.
Teşekkürler keşke herkes biraz anlayışlı olsa.Dil okuluna git, veya üniversite için git. En garanti yol eğitim ile gitmek olur muhtemelen. Düzenini kurar ve bir Japon hanım kızımız ile evlenirsin.
Derslerin nasıl hocam?Arkadaşlar 16 yaşımdayım lise 2'ye gidiyorum. Japonya'ya karşı bir ilgim var ne zamandır. Zaten ülkemizin durumu ekonomik olarak sıkıntıda olduğu içinde yaşam şartları daha yüksek olduğu için böyle bir plan yaptım. Bunun nedeni ile büyüyünce orada yerleşip hayat kurmak istiyorum. Onun için Japonca öğrenmeye başladım bile. Önerilerinizi bekliyorum Japonya'ya gitme konusunda, teşekkürler.
Yani kimyam biraz ve de matematiğimde azcık zayıf geri kalanları çok iyi .Derslerin nasıl hocam?
Ben sana yatacağım mı dedim ? Kendi alnımın akıyla çalışıp paramı kazanacağım.Aynen japonyada seni bekliyordu gitmek mantıklı krallar gibi bakarlar sana nede olsa (!)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.