JAVA ile sayfadan veri çekememek

Makaleler
12
Java:
    public static String GetRequestData(String Variable, String Value)
    {
        try
        {
            URL Link = new URL("Bu kısmı fark ettiysen sen gerçek bir Technopat hayranı olabilirsin.&Variable" + Variable + "&Value=" + Value);
            Scanner Sc = new Scanner(Link.openStream(), "UTF-8");
            String Line = Sc.nextLine();
            if (Line.length() >= 1)
            {
                Sc.close();
                return StripTags("1 -> " + Line);
            }
            else
            {
                Sc.close();
                return "0";
            }
        }
        catch (Exception e)
        {
            return e.getMessage();
        }
    }

Bu kod ile sayfadan veri çekiyorum. Veri çekme sorunsuz. Sayfa yüklenince WebSocket çalışıyor. Bu fonksiyon, sayfa yüklenince sonuç döndürüyor. Anladığım kadarıyla WebSocket çalışmadan veri çekildiği için WebSocket çalıştıktan sonra gelen veri için işlem yapılmıyor. Bu problemi nasıl çözerim?

Özetle JAVA ile belirli sayfaya istek atıyorum. Sayfada WS çalışıyor. Sonra arka planda bazı işlemler dönüyor. JAVA'da WS işlemleri çalışmıyor ama kod sorunsuz, sayfadaki sonuç dönüyor. Bu sorunu çözmek istiyorum.

O degil de variable isimlerini neden buyuk harf yapip convention'in icinden geciyorsunuz?

Burada bir websocket implementasyonu yok, linke stream acmissin sonra da stream'i kapatmissin okuduktan sonra, o sebeple. Bitiyor iletisim. ( Bunu Closable interface'i ile try-resources yaklasimi ile yapmalisin )

WS API'sini okursan ping-pong prensibini ogrenmis olursun ->

Socketi heart-beat geldikce acik tutacaksin, bu aslinda olay. Bir de idempotency ve session destegi vermen gerekiyor.

Eger kendin implemente etmek istiyorsan boyle. Spring websocket de kullanabilirsin.

Tavsiyem:
1) Once Java temel convention'lari ogrenmelisin. ( camelCase )
2) WebSocket API'si ogrenmelisin.
3) RFC'ye hakim olmadigin protokollerde lib kullanmalisin. ( RFC 6455: The WebSocket Protocol )

O degil de variable isimlerini neden buyuk harf yapip convention'in icinden geciyorsunuz?

Tavsiyem:
1) Once Java temel convention'lari ogrenmelisin. ( camelCase )
Ben bu düzene karşıyım. Bu politika ile kullanmayı tercih ediyorum. Büyük harfle başlamaya alıştım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı