Java kurulumu açılmıyor

Merthella

Hectopat
Katılım
18 Mart 2020
Mesajlar
2.139
Makaleler
2
Çözümler
5
Minecraft oynamak için indirdiğim Java kurulmuyor basıyorum ekrana hiçbir şey çıkmıyor error falan nasil halledebilirim bütün sürümleri denedim falan baktım olmadı. :(
 
Yönetici olarak başlatmayı dener misin? Ayrıca verdiğin bilgiler yardımcı olabilmemiz için yetersiz.
 
Evet ilk başta yönetici olarak çalıştırmayı deneyin. Olmazsa şunlara bakın.

Araştırdığımda 3 çözüm gördüm,

1) Yerel Disk C'ye girip arama yerine Java yazıp aratmış biri. Sonra orada Java ile ilgili eski kalıntı vs. varsa o dosyaları silmiş ve yükleme dosyası çalışmış. Tabi bu çözümü yazarken gerekli dosyaları silmeyin diye de uyarmış, Java kalıntıları veya Java ile ilgili dosyalar olduklarından emin olduktan sonra silin demiş.

2) cmd'yi yönetici olarak açmış. Sonrasında "net user administrator /active:yes" yazmış. (Tırnaklar yok, olmazsa tırnaklı deneyin). Oturumu kapatmış ve tekrar girmiş. Son olarak Java kurulum .exe dosyasına sağ tıklayıp "Yönetici olarak çalıştır" dediğinde sorun düzelmiş.

3) Son çözümde ise arkadaşın kullanıcı adında özel karakterler varmış. "C:\Users\Michał" gibi. "l" normal değil, üstünde çizgi var. Sizde de Türkçe karakterler veya onların dışında kullanıcı adınızda böyle özel karakterler varsa problem bu olabilirmiş.
 
Bir dakika içinde

Yönetici olarak başlatmayı dener misin? Ayrıca verdiğin bilgiler yardımcı olabilmemiz için yetersiz.

Hepsini denedim sorun gideriyiciyi başlatım güvenli modda başlattım bütün sürümleri denedim güvenlik duvarını kapattım her şeyi yaptım Java installer açılmadı.

Evet ilk başta yönetici olarak çalıştırmayı deneyin. Olmazsa şunlara bakın.

Araştırdığımda 3 çözüm gördüm,

1) Yerel disk C'ye girip arama yerine Java yazıp aratmış biri. Sonra orada Java ile ilgili eski kalıntı vs. varsa o dosyaları silmiş ve yükleme dosyası çalışmış.

2) CMD'yi yönetici olarak açmış. Sonrasında "net user administrator /active: Yes" yazmış. (Tırnaklar yok). Oturumu kapatmış ve tekrar girmiş. Son olarak Java kurulum .exe dosyasına sağ tıklayıp "yönetici olarak çalıştır" dediğinde sorun düzelmiş.

3) Son çözümde ise arkadaşın kullanıcı adında özel karakterler varmış. "C:\Users\Michał" gibi. "L" normal değil, üstünde çizgi var. Sizde de Türkçe karakterler veya onların dışında kullanıcı adınızda böyle özel karakterler varsa problem bu olabilirmiş.

1-Yok.
2-Denedim olmadı.
3-Yok.
:(
Edit: (Sabahtan beri uğraşıyorum)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı