hiç bilmiyorsanız Python öğrenin kolay çünkü2 Dilden birini öğrenmeye başlamak istiyorum. Temel C# bilgim var. Hazır yolun başında görüşlerinizi almak istedim.
2 Dilden birini öğrenmeye başlamak istiyorum. Temel C# bilgim var. Hazır yolun başında görüşlerinizi almak istedim.
Hiç bilmiyorsanız Python öğrenin kolay çünküeğer bir şeyler biliyorsanız C
python daha basit diye önerdim yoksa java ve C# ile yapabileceğin şeylerin sonu yok. Python kolay olmasının yanı sıra basit şeyleri yapmakta da kullanışlı oluyor. Atıyorum masa üstü arka planını sürekli değiştirecek bir sayaç yapmak istiyorsanız python ile bunu çok kolay yapabilirsiniz. hiç bilmiyor bile olsanız muhtemelen 4-5 saat içerisinde bunu yapacak seviyeye gelirsiniz. diğer dillerde daha karmaşık işlere girişmeniz gerecek böyle basit bir şey için bile. Tabi ben tek bir dil öğreneyim öğrendiğimi tam öğreneyim sonsuza kadar kullanayım derseniz Java bence daha iyi olacaktır.Lise 2 öğrencisiyim zamanım oldukça yapıyorum zaten bende C veya C++ gibi diller öğrenmek isterim ancak gözümü korkutmuyor değil(zaten bilgisayar mühendisliği hedefliyorum o yüzden şimdiden onunla vakit öldürmek istemiyorum) Python'da bir opsiyon tabii ki ancak kolay olduğu için mi önerdiniz yoksa Java ve C#tan daha iyi olduğu için mi?
aslında pythondan başlamakta mantıklı bir seçim hem basit hem ileride gerekli olucak gibi gözüküyor sen olsan şuan hangisini kullanırdın(c# ta değişkenler,döngüler ve fonksiyonları öğrendim ve pratik yaptım başka bir dilde bunları bilmenin katkısı olurmu)Hiçbir dilin genel olarak birbirinden üstünlüğü yok. Kullanım yerine ve amacına göre değişir.
Python kolay olarak adlandırıyorlar ancak C#'ı kullanıpta Python'a başlayan biri olarak diyebilirim ki C# daha kolay gibi. Bir de hız farkı olduğundan C#'ı tercih ederim. Yapay zeka ve web geliştirmede başarılı Python.
acelem yok bir çok dil öğrenmeye açığım hangisiyle başlayacağıma karar veremedim sadece ancak sanırım şimdilik c# ile devam edicempython daha basit diye önerdim yoksa java ve C# ile yapabileceğin şeylerin sonu yok. Python kolay olmasının yanı basit şeyleri yapmakta da kullanışlı oluyor. Atıyorum masa üstü arka planını sürekli değiştirecek bir sayaç yapmak istiyorsanız python ile bunu çok kolay yapabilirsiniz. hiç bilmiyor bile olsanız muhtemelen 4-5 saat içerisinde bunu yapacak seviyeye gelirsiniz. diğer dillerde daha karmaşık işlere girişmeniz gerecek böyle basit bir şey için bile. Tabi ben tek bir dil öğreneyim öğrendiğimi tam öğreneyim sonsuza kadar kullanayım derseniz Java bence daha iyi olacaktır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.