Java öğrenilir mi?

Böyle bir kural var da bizim mi haberimiz yok?
Kural olduğunu söylemiyorum java şuanki devirde daha az kullanılıyor , c ile java neredeyse aynı zorlukta ve c şuan daha fazla kullanılıyor , c biliyorsanız azacık c++ bilginiz de olmuş olur (azacık) Benim java yerine c öğrensin deme sebebim arkadaşın işe girmek istemesi yoksa minecraft gibi oyunlar javayla yapıldı.

Şahsen Java benim en sevmediğim dildir ancak iş imkanı olarak gayet geniş bir dil. Bence de önce C/C++ öğrenmesi daha mantıklı ama "İlk olarak C öğrenilmelidir" demek yanlış. Bu tür konularda kesin yargıya varılmaz.

İlk olarak c öğrenilmelidir bence demem gerekirdi doğrudur fakat ben direk ilk olarak demiyorum javadan önce c öğrenmek daha iyi olur demek istiyorum.

Fultime calisan birinin arta kalan zamanlarinda eve gelip yazilim calisarak profesyonel developer olmasi pek fizibil bir plan degil.

Java degil burada sorun, bu ise ayiracagin zamanin ve eforun yetersizligi.

Cunku dil sadece ufak bir bolum. Su anda Java uzmani olsan dahi bir iste calisman icin bilmen gereken pek cok farkli sey var. ( Is ilanlarina freelance, remote, office bakarak gorebilirsin )

Kendim isten eve dondugumde kalan enerjimi dusunerek bunlari yaziyorum.

Ben o isigi gormeye başladım soylediklerin cok dogru.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…