Çözüldü Java ve JavaScript CORS hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

BeecoV

Megapat
Merhabalar,

Java spring boot ile yazdığım API'den lit-element ile verileri çekiyorum. Verileri çekerken cors onayını @CrossOrigin anotasyonu ile sağlıyorum ve veriler JavaScript lit-element üzerinde fetch ile geliyor. Sorunum şu, post ile body gömerek veri yollamaya çalıştığım zaman cors hatası alıyorum. Veriler gelirken sorun yok fakat post edilirken sorun çıkıyor. Nasıl çözebilirim? Hata aşağıdadır. JavaScript serverım localhost: 8000 portunda, spring boot uygulamam localhost: 8080 portunda.

1631477491610.png

Çözüm
Server-side CORS aktif gorunuyor hale. Spring security ayarlarinda aktive etmis olabilir misin?
CORS browser eklentileri de kullanabilirsin.
Server-side CORS aktif gorunuyor hale. Spring security ayarlarinda aktive etmis olabilir misin?
CORS browser eklentileri de kullanabilirsin.
Projeye security katmanı eklemedim. Dediğim gibi, anotasyon ile verileri çekebiliyorum aslında ama post işlemi yapmaya çalıştığım zaman yemiyor.

Browser eklentileri ne işe yarıyor acaba?
@bitwise browser eklentisi nokta atışı oldu. Teşekkürler.

Son düzenleme:
Projeye security katmanı eklemedim. Dediğim gibi, anotasyon ile verileri çekebiliyorum aslında ama post işlemi yapmaya çalıştığım zaman yemiyor.

Browser eklentileri ne işe yarıyor acaba?
@bitwise browser eklentisi nokta atışı oldu. Teşekkürler.
Rica ederim, gonderdigin istegin headerini modifiye edip server i kandiriyor. CORS sacma bir guvenlik katmani bence, client in elinde her sey.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı