JBL T110 alınır mı?

Bu kulaklığı kullananların yorumları iyi. Bu kulaklık ile Xiaomi piston fresh edition çok karşılaştırılır. Senin de bu karşılaştırmalara bakmanı tavsiye ederim. Bu yönde kendin için en iyisini bulabilirsin. Ama ben bunu istiyorum dersen memnun kalırsın. Ayrıca internette bir sürü şey var yine bu kulaklık ile ilgili onları da göz önünde bulundurarak almanı tavsiye ederim. 🙂🙂

Bu kulaklığı kullananların yorumları iyi. Bu kulaklık ile Xiaomi piston fresh edition çok karşılaştırılır. Senin de bu karşılaştırmalara bakmanı tavsiye ederim. Bu yönde kendin için en iyisini bulabilirsin. Ama ben bunu istiyorum dersen memnun kalırsın. Ayrıca internette bir sürü şey var yine bu kulaklık ile ilgili onları da göz önünde bulundurarak almanı tavsiye ederim. 🙂🙂
Kullanan birileri var mı? Kullanıcı deneyimi istiyorum internetteki yorumların yarısı kötü.

Çok iyi şeyler duymadım. Bunlara da bakabilirsin:

İyi şeyler duymamana bir şey diyemem ama önerdiğin de yine güzel bir kulaklık.

Çok iyi şeyler duymadım. Bunlara da bakabilirsin:

Bunun mikrofonu var mı?

Bass ve ses kalitesi iyi ama ses yüksekliği maalesef düşük, ses yüksekliği isteyen biriysen tatmin etmeyecektir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı