JBL T110 Alınır mı?

• Konuyu başlatan Silinen üye 106715
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 10.584
S

Silinen üye 106715

Ziyaretçi
Herkese iyi sosyaller. Sorum başlıktaki gibi. Oyun için kullanılacak ama çok az. Daha çok müzik için. Dayanıklılıkta önemli benim için. 80 TL'ye kadar önerilerdede bulunabilirsiniz.

Jbl c100 kullanıyorum tasarımı gayet hoş şu ana kadar kullandığım en iyi kulakiçi kulaklık fiyatıda uygun t110 da gayet iyidir tavsiye ederim.

Jbl c100 kullanıyorum tasarımı gayet hoş şu ana kadar kullandığım en iyi kulakiçi kulaklık fiyatıda uygun t110 da gayet iyidir tavsiye ederim.
Hocam C100'ün tasarımını pek sevmedim. T110'un dayanıklılığı hakkında bilginiz var mı? 1 yıl sonra sol kulaklıktan ses gelmediğini yazmışlar.

Yaklaşık 1 senedir JBL C100SI modelini kullanıyorum öncelikle ses mükemmel baslar falan yeterli. Dayanıklılığa geldiğimizde ise bundan 1 ay önce kulaklığın jak kısmındakı o çizgili yer ayrılmaya başladı. Ama ordaki çizgi kıvrılmasını engelleyen bir çizgi sorun çıkaracağını düşünmüyorum. Kısacası dayanıklılık olarak sorarsan kullanım şekline bağlı ben hep telefonu karnıma yakın tuttuğum için haliyle kabloda kırılıyor. Ama çalışmasında falan sıkıntı yok. Kısacası benim düşüncem budur.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı