JBL T450BT mi daha iyi T500BT mi?

Benim kendi görüşüm, JBL kullanmış biri olarak söylüyorum. Fazla şişirilmiş, kullanım yönünden fiyatının altında bu markadan çok daha iyi kulaklıklar bulabileceğiniz, işlevsiz markadır.
Özellikle Bluetooth kesilmelerinde, AUX kablo girişi yok bu büyük bir eksi bence JBL kulak üstülerde.
Farklı kulaklıkları da araştırmanızı öneririm hocam.
Anker'e vs bakabilirsiniz mesela, birçok marka var bir tane örnek.

JBL kulaklıkların hiçbirisi kulağıma oturmadı. Bende TAH4205 almıştım. T450BT çok kalitesiz geldi bana açıkçası. Pedleri falan. Zengini fakir gösteren derler ya, onun hesap.

Ses kalitesini yorumlamak bana düşmez fakat plastik kalitesi olarak jbl diğer markalardan bayağı iyi, tasarımı da daha hoş buluyorum. Bazı kulaklıklar kocaman duruyo kafada.

Ses kalitesini yorumlamak bana düşmez fakat plastik kalitesi olarak jbl diğer markalardan bayağı iyi, tasarımı da daha hoş buluyorum. Bazı kulaklıklar kocaman duruyo kafada.
JBL'de tasarımdan kazanalım diyip küçücük yapmış ben T serisinin hiç birisinin kulağımı kapattığını hatırlamıyorum. Ama Quantum serisi güzel. Quantum 200, 350 wireless kullanıyorum gayet memnunum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı