JBL Tune 500BT vs 560BT

Görüyor musun, kazık yemişiz adam 300 liraya yarı açık kulaklık almış.
Üzüldüm ya bende HD 206 v2'ye boşa para saymış gibi hissettim.

Konuşmanız düzgün değil, lütfen benimle düzgün konuşun.
Ben sadece odyofilim demenize takıldım, ona bakarsan bende odyofilim ama ben bir şey diyor muyum?
Odyofil olduğunuzu ancak yaptığınız yorumlarla anlatırsınız.
Sizin yorumunuz belli.
Siz yeterli türde müzik dinlemiyorsunuz, odyofil olmak her türde o kulaklıkla müzik dinleyip yorumunu aktarmaktır.

Metal demek tiz demek, tabii ki de Sennheiser mutlu edecek ama baslı bir kulaklık mutlu etmeyebilir, sizin durumunuz bu.
Saçma sapan yorumlar yapmayıp bir kulaklığı düzgün yorumlayın.
Ben bir kulaklığı test ederken her türde müzikle FLAC test ederim.
FLAC olmasa bile yüksek kalitede MP3 (240-320) ile test ederim.
Yüksek kalite mp3 :D
Düzgün konuşun diyip dalga geçer bir tavırla memlekette herkes odyofil olmuş diyen ben miydim?
Odyofil dememe neden takılıyorsunuz ayrıca? Senin kulağınla benim kulağım aynı değil ki? Ona bakarsan ikimizin kimliğinde müslüman yazıyor ama öyle mi?
Yeterli türde müzik dinlemek mi? Odyofil olmak için her türden müzik dinlemene gerek yok. İstediğin müziği en iyi kalitede dinlersin. Tidal hi-fi kullanırsın , 2-3 yerden FLAC indirirsin çünkü bazıları gerçek FLAC olmuyor.
Odyofil, sesin kaydedildiği doğal haline en yakın şekilde yeniden yüksek kaliteli şekilde üretimi konusunda meraklı ve hevesli kimselere denir.
Müzik yorumu ne alaka?
1616162219576.png

Neyse, siz daha iyi bilirsiniz.
Senin için çöp ise markaya değil modele laf atman gerekir kanka anladın mı?
Ben kullanıcıyım. İstediğim markaya modele istediğim şeyi derim kanka.

@Monolova
Fotoğrafı attığın site neresi?
Ben daha fazla bu konu hakkında konuşmak istemiyorum.
Bende konuşmak istemiyorum ama istemediğiniz tavrı ilk kendiniz sergilemeyin.
Rratings. Aşırı kullanışlı bir site. Sadece kulaklık değil bir çok elektronik eşyanın aşırı iyi detaylı incelemesini yapıyorlar. SS aldığım tablo:
geniş çaplı bir araştırma yaparak bu kulaklığı aldım. Gayet memnunum. Paramızı yolda bulmuyoruz.

Rratings. Aşırı kullanışlı bir site. Sadece kulaklık değil birçok elektronik eşyanın aşırı iyi detaylı incelemesini yapıyorlar.

Adamlar o kadar şey incelemiş bir HD 206 incelememiş.
Anlamadım onlarda bu kulaklık beleş bir de yani.
Gerçi bende 200'e aldım.
Ben yetinemiyorum, aşırı hızlı sıkılıyorum bir kulaklıktan.
İlk zamanlar HD 206 V2 efsane gibi geliyordu bana sesi şimdi alıştığım için bıktım.
2 ay oldu daha neredeyse kafamdan hiç çıkmadı ama.

Adamlar o kadar şey incelemiş bir HD 206 incelememiş.
Anlamadım onlarda bu kulaklık beleş bir de yani.
Gerçi ben 200'e aldım.
Ben yetinemiyorum, aşırı hızlı sıkılıyorum bir kulaklıktan.
İlk zamanlar HD 206 V2 efsane gibi geliyordu bana sesi şimdi alıştığım için bıktım.
2 ay oldu daha neredeyse kafamdan hiç çıkmadı ama.
Ucuz kulaklıkları incelemiyorlar sanırım 200 lira onlara 20-30 dolar falan. Ben aldığımda 300 liraydı zor yırttım. İncelemesini bulduğum için çok şanslıyım. Listede olan diğer kulaklıklar zaten deli para.
E tabi bir süre sonra nankörlük oluyor :D daha iyisini alana kadar devam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı