SON İ3 BÜKÜCÜ
Hectopat
Güzel fikir. Deneyeceğim bunu.
Neyse galiba bir kulaklık rehberi yapma zamanı gelmiş galiba.
560BT farkı ne diye araştırıyordum millet birbirine girmiş burada. Neyse ben bir şey öğrenemedim ama sizi bilgilendireyim.
JBL 500BT denedim, sesi muhteşem ve maalesef Anker'den iyi. Harman Target ve V Shape karışımı bir ses karakteristiği var. Külüstür Bluetooth 4 olması mesafesini düşürür. Micro USB şarj girişi ve batarya ömrü olarak Philips TAH4205'in çok gerisinde. Ama AAC APTX olmamasına rağmen yüksek bitrate SBC'den aktarım yapıyor idare ediyor. Anker'in sürücüleri daha iyi ama frekans cevabı rezalet, baslar midlere sızıyor ve ses kalitesini çok düşürüyor ama düz anlamayan kullanıcı için gayet iyi. Bu midlere sızma olayı siyah modelde biraz düzeltilmiş, yani siyah olanla diğer renkler farklı. On-ear Over ear farklı şeyler farklı tercihler. Eğer on-over fark etmez ses kalitesi önemli değil. Hayvan gibi bas versi, n kaliteden anlamam diyorsanız tabii ki Anker Q10. Hem Type-C girişi hem hayvani batarya süresi hem büyük sürücüleri ile daha iyi bir tercih olacaktır. Ayrıca over ear kulakta ağrı yapmaz on earlar gibi.
560BT farkı ne diye araştırıyordum millet birbirine girmiş burada. Neyse ben bir şey öğrenemedim ama sizi bilgilendireyim.
JBL 500BT denedim, sesi muhteşem ve maalesef Anker'den iyi. Harman Target ve V Shape karışımı bir ses karakteristiği var. Külüstür Bluetooth 4 olması mesafesini düşürür. Micro USB şarj girişi ve batarya ömrü olarak Philips TAH4205'in çok gerisinde. Ama AAC APTX olmamasına rağmen yüksek bitrate SBC'den aktarım yapıyor idare ediyor. Anker'in sürücüleri daha iyi ama frekans cevabı rezalet, baslar midlere sızıyor ve ses kalitesini çok düşürüyor ama düz anlamayan kullanıcı için gayet iyi. Bu midlere sızma olayı siyah modelde biraz düzeltilmiş, yani siyah olanla diğer renkler farklı. On-ear Over ear farklı şeyler farklı tercihler. Eğer on-over fark etmez ses kalitesi önemli değil. Hayvan gibi bas versi, n kaliteden anlamam diyorsanız tabii ki Anker Q10. Hem Type-C girişi hem hayvani batarya süresi hem büyük sürücüleri ile daha iyi bir tercih olacaktır. Ayrıca over ear kulakta ağrı yapmaz on earlar gibi.
Biraz araştırdım.Türkiye'de satılanların yanında taşıma çantası verilmiyormuş.Ayrıca sesi dışarı çok fazla verdiği de yazılmış.Aukey EP-B36 diye bir kulaklık var philipsin fidelio m2 kulaklıklarının tasarımında.
trendyolda 145 TL ve performansı kutu içeriği anlatılanlara göre rüya gibi.
Aukey EP-B36 Katlanabilir Kablolu + Kablosuz Bluetooth Kulaklık Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Aukey EP-B36 Katlanabilir Kablolu + Kablosuz Bluetooth Kulaklık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Aukey alman malı anker amerikan malı ikisi de shenzhende fabrikaları.
40mm sürücü koymuşlar. Metal parçalı kafa bandı var.
3.5mm kablosu da var. En önemlisi süper bi taşıma kılıfı var.
Şu an bu paraya taşıma kılıfını anca alırsınız. Ben bu ürünü merak ettim alıp kurcalayıp kardeşime falan veririm belki.
Hocam ben de metal dinleyicisiyim sonunda birisini buldum forumdaGenellikle metal dinlediğim için belki başka bir kesime hitap edebilir.
Her kulaklık her müzik türü için uygundur detaya inilmedikçe. Ben Superlux HD681 kullanıyorum 320TL civarında.Biraz araştırdım.Türkiye'de satılanların yanında taşıma çantası verilmiyormuş.Ayrıca sesi dışarı çok fazla verdiği de yazılmış.
Hocam ben de metal dinleyicisiyim sonunda birisini buldum forumdaSence bu bahsi geçen kulaklıklardan hangisi işimi görür 500bt uygun mudur metal müzik için?
İkisini de almamalısınız. Ana farkları ses kalitesi diye biliyorum, yamuluyorsam düzeltirler.
Anker SoundCore Life Q10 Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Anker SoundCore Life Q10 Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Kablosuzla kablolu arasında hissedilir bir fark varmı ki?Kabloluyla pek uğraşmak istemiyorum da.Philips üzmez alternatif olarak. Ayrıca mümkünse kablolu kullanın.
Kağıt üzerinde evet. Normal bir kullanıcının fark edeceğini sanmıyorum. Uğraşmak istemiyorsanız kablosuz almanız sorun teşkil etmez.Kablosuzla kablolu arasında hissedilir bir fark varmı ki?Kabloluyla pek uğraşmak istemiyorum da.