JBL vs Anker

İkisini de tavsiye etmiyorum.
JBL amatör eğlendirir, Anker biraz daha kararlı bir kulaklıktır.
Lakin Türkiyede çok bilinmeyen "Skullcandy" model kulaklıklar, size resmen konser salonu deneyimi yaşatır.

500 BT Kullanıyorum tavsiye ederim.

Lakin Türkiyede çok bilinmeyen "Skullcandy" model kulaklıklar, size resmen konser salonu deneyimi yaşatır.
JBL Tavsiye etmeyeni ilk defa görüyorum. Amatör eğlendirir kısmında patladım 😀

Son düzenleme:
500 BT Kullanıyorum tavsiye ederim.

JBL Tavsiye etmeyeni ilk defa görüyorum. Amatör eğlendirir kısmında patladım 😀
Git eline profesyonel bir, Hİ-Fİ destekli 128KBPS ses kalitesi vermeyen bir kulaklık al ve tak.
Göreyim seni aslanın parçası.

Elimde tutuyorum, plastik amatör eğlendiren kulaklığınızı.
Değmez paraları vermeye.

Dosya Ekleri

• IMG_1505.jpeg
    IMG_1505.jpeg
    150 KB · Görüntüleme: 583
Skullcandy'nin de çok iyi olduğunu söyleyemeyiz ama Anker'i JBL'i katlar. 😁

Bu kulaklığı denemedim ama birçok modelinde bas yoğunluğu konusunda şikayetler var. Bu nasıl o konuda?

Skullcandy'nin de çok iyi olduğunu söyleyemeyiz ama Anker'i JBL'i katlar. 😁

Bu kulaklığı denemedim ama birçok modelinde bas yoğunluğu konusunda şikayetler var. Bu nasıl o konuda?
Skullcandy Crusher bir efsanedir hocam, bu kulaklığı yani Riff modelini onun yarım hali olarak düşünebilirsiniz.
Fiyat performans konusunda iyi Riff modeli.
O fiyata gidip JBL almak mantıksız.

Crusher'ın bas yoğunluğu dışında pek bir esprisi yok gibi. Bass head biri olmadığı sürece çok gitmez. Aptx ya da LDAC de desteklemiyor cihaz.

Bu fiyat bandında Riff konusuna katılabilirim yine de.

Aslında Sony WH-CH 520 bulunsa o daha iyi gider de Türkiye içerisinde göremedim onu.

Crusher'ın bas yoğunluğu dışında pek bir esprisi yok gibi. Bass head biri olmadığı sürece çok gitmez. Aptx ya da LDAC de desteklemiyor cihaz.

Bu fiyat bandında Riff konusuna katılabilirim yine de.

Aslında Sony WH-CH 520 bulunsa o daha iyi gider de Türkiye içerisinde göremedim onu.
Hocam, zaten firmalara göre Türkiye neresi?
Kimsenin umurunda değiliz.
3 ay Riff kullandım, Crusher modeli pahalı olduğundan arkadaşım bana kullanıp deneyimlemem için 1 hafta verdi, şaheser gibi kulaklık.

Crusher EVO'yu ben de denemek isterim fakat bazı güvendiğim tanıdıklarımın yorumları dediğim gibi "yoğun bas" üstüneydi. O nedenle o fiyatları beğenmeyeceğim bir alete vermek istemedim. Konu sahibine Riff de bu nedenle gider gibi. Anker'in basları da boğuk ve tek tondan geliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı