JBL vs Anker

İkisini de tavsiye etmiyorum.
JBL amatör eğlendirir, Anker biraz daha kararlı bir kulaklıktır.
Lakin Türkiyede çok bilinmeyen "Skullcandy" model kulaklıklar, size resmen konser salonu deneyimi yaşatır.
Bass’tan ibaret.

İkisi de kaliteli markalar (aynı iPhone vs Samsung gibi)
Ben Anker Q10 kullanıyorum memnunum Q10i biraz kısılmış versiyonu galiba ben zamanında 500 TL'ye almıştım.

20230718_205532.jpg

Bass up diye seçenek var gerçekten başarılı ve güzel ben Anker derim.

Bu tarz bir kulaklığı kullanmadığına eminim, ne var elinde süpermarketten alınan bir kablolu kulaklık mı?
Tartışmayacağım, kullanan arkadaş memnun.
Ahahaha Sennheiser Momentum 3 var bende. 40 dolarlık kulaklıkla hayatına devam et sen. Ayrıca KZ Edx Pro kullanıyorum kablolu kulak içi kulaklık. Elindekinden iyidir.

Ahahaha Sennheiser momentum 3 var bende. 40 dolarlık kulaklıkla hayatına devam et sen. Ayrıca KZ edx Pro kullanıyorum kablolu kulak içi kulaklık. Elindekinden iyidir.

Hocam bağımsız ancak KZ'yi almayı düşünüyorum ama lightning dönüştürücüsü ile kullansam kayıp olur mu?

Hocam bağımsız ancak KZ'yi almayı düşünüyorum ama lightning dönüştürücüsü ile kullansam kayıp olur mu?
Ben testlerini yaptım. Pc’de ses daha detaylı geliyor fakat aradaki fark kritik dinleme yapılmadan anlaşılmıyor. Daha çok telefonda dönüştürücü ile kullanıyorum. Sorunsuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı