JDK 17 Minecraft sunucusu 3'ten fazla kişiyi kaldırmıyor

İşletim sistemi
Windows 11

tayyibpediz

Decapat
Daha fazla  
RAM
16
Ekran kartı
MSI 2080
Anakart
Z390 Aorus Master
İşlemci
i7-9700K
JDK 17 ile Minecraft serveri kurdum fakat sunucuya 3'ten fazla kişi girince sunucu oynamaz bir hale geliyor. Lagdan kimse oynayamıyor. 12 GB RAM veriyorum.
başlat.bat şu şeklilde

Kod:
Başlat.bat text:

[USER=82557]@Echo[/USER] off

cls
:start
title GG
java -DIReallyKnowWhatIAmDoingISwear -Xmx12288M -Duser.language=en -Duser.region=EN -Dfile.encoding=UTF-8 -jar server.jar
set choice=
set /p choice="serveri yeniden baslatmak icin 'y' yazip entere bas: "
if not '%choice% '=='' set choice=%choice:~D,1%
if '%choice%'=='y' goto start

Son düzenleyen: Moderatör:
RAM çok vermişsiniz, 6-8 GB RAM verin. Bilgisayar kullanımı ve sizin oyununuz içinde RAM kalmalı. Bilgisayar tamamen Server'a ayırıyor RAM'leri ve 4 GB kalıyor size.

Sunucuya RAM ayırınca tüm RAM'i kullanmaz. Ayırdığın RAM sadece ne kadar kullanmasına izin verdiğini belirtir, üst sınır bir nevi. O sunucunun kullanacağı maksimum RAM miktarı zaten 3-4 GB falan. Onunla alakalı değil yani.

İnternet hız değerleriniz nasıl? Ara sunucu olarak ne kullanıyorsunuz, yoksa sabit IP mi?
Java 8 ile deneyin. Olmaz ise internet problemidir.
Yeni sürümleri Java 8 ile kullanamıyorsun.

Hocam ben sadece .bat dosyası içine 6 GB RAM verebilecek JVM argument yazıp kaydetmiştim ve bu şekilde sunucuyu çalıştırmıştım. 5-6 kişiye rağmen sorun çıkmamıştı. i5-9300H ve 16 GB RAM var.
ya çok anlamıyorum javadan nasıl yapabilirim acaba

Sunucuya RAM ayırınca tüm RAM'i kullanmaz. Ayırdığın RAM sadece ne kadar kullanmasına izin verdiğini belirtir, üst sınır bir nevi. O sunucunun kullanacağı maksimum RAM miktarı zaten 3-4 GB falan. Onunla alakalı değil yani.

İnternet hız değerleriniz nasıl? Ara sunucu olarak ne kullanıyorsunuz, yoksa sabit IP mi?

Yeni sürümleri Java 8 ile kullanamıyorsun.
evet statik ip ile açıyorum zaten başta 4 vermiştim ama çok lag oluyor diye 12 yaptım yinede düzelmedi internet hızım 50 download 4 upload

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı