Jeep Grand Cherokee 4.7 alınır mı?

bjekluo

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, yeni bir araç almayı düşünüyorum. Çocukluğumdan beri Grand Cherokee hayalim ama 2000-99 kasa ve çok yaktığı için çevrem mantıksız olduğunu düşünüyor. Genel olarak günlük ve bazen yayla taraflarına dağa gidiyorum. Sizce bir sorun oluşturur mu, çok sanayiye sokar mı?

Merhaba, yeni bir araç almayı düşünüyorum. Çocukluğumdan beri Grand Cherokee hayalim ama 2000-99 kasa ve çok yaktığı için çevrem mantıksız olduğunu düşünüyor. Genel olarak günlük ve bazen yayla taraflarına dağa gidiyorum. Sizce bir sorun oluşturur mu, çok sanayiye sokar mı?
Sence sanayiye sokarmı araştırman lazım bakman lazım sanayiye yolun düşermi bilmem ama bakım yapman lazım ama arabanın eski kasası çok yakıyor 4.7 motor araba çok yakması doğal dersen ben tüm riskleri önüme alıyorum dersen al ama çok dikkat etmen lazım.

Genel anlamda çok sorunlu olmayan kullanması enfes bir araba ve kendini kanıtlamış bir kasaya adım atmış olacaksınız ancak hem akaryakıt durumu hem aracın genel anlamda eski olması ve Offroad kullanılmış olmasından kaynaklı pas ve yorgunluk durumları hemde genel anlamda elektrik aksamınım fabrikasyon olarak bile çok sağlıklı olmadığını göz önünde bulundurduğumda şahsen en azından şunu söyleyebilirim; kesinlikle normal bir araç olarak hitap eden bir araba değil kendine özgü güzellikleri tatları masrafları ve zorlukları bulunan bir otomobil. Eğer göze alıyorsanız ve özellikle dağlık bir yerde yaşıyorsanız acayip zevkli bir araç alacaksınız kesinlikle alın ancak günlük sakin şehir içi bir insansanız gereksiz bir heyecan olur aracın genel amacını zaten yapmıyor olursunuz bütün telaşına ve stresine girdiğinize değmez. Kendim böyle bir arabaya hiç sahip olmadım ancak bahsettiğiniz arabayı da kullandım kesinlikle hisli ve zevkliydi diyebilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı