Jikapa.exe nedir?

Goktugfly

Hectopat
Daha fazla  
Görev Yöneticisi başlangıç yerinde jikapa.exe diye bir uygulama var. Bu nedir?

Dosya Ekleri

• Görev Yöneticisi 3.07.2024 14_53_07.png
    Görev Yöneticisi 3.07.2024 14_53_07.png
    55,9 KB · Görüntüleme: 64
Son düzenleyen: Moderatör:
Görev Yöneticisi başlangıç yerinde jikapa.exe diye bir uygulama var. Bu nedir?
Dosyanın özelliklerini bile atmamışsın, nasıl teşhis koymamızı bekliyorsun?

Ayrıca evet, dosya virüslü internette dosya ile ilgili bir bilgi yok ve normalde öyle bir dosya da bulunmamalı. Sistem dosyası da değil, bir uygulamaya da ait değil.

Ayrıca evet, dosya virüslü internette dosya ile ilgili bir bilgi yok ve normalde öyle bir dosya da bulunmamalı. Sistem dosyası da değil, bir uygulamaya da ait değil.

0 KB olması ayrı bir konu zaten, büyük ihtimal başka yerlerde çalıştırdığı bir şeyler vardır o dosyanın.

kaspersky ve Malwarebytes'de taradım sorun yok gözüküyor.

fakat sizinde dediğiniz gibi 0k olması banada değişik geldi, uygulama özelliklerine girdiğimde son erişim bilgisayarı başlattığım zaman başlat menüsünden kapatıyorum uygulamayı fakat virüs taramadı yani jikapa.exe'de, ayrıca .exe'yi siliyorum bence sildikten sonra geri gelecek ama bakalım artık.
0 KB olması ayrı bir konu zaten, büyük ihtimal başka yerlerde çalıştırdığı bir şeyler vardır o dosyanın.

Kaspersky ve Malwarebytes'de taradım sorun yok gözüküyor.

Fakat sizin de dediğiniz gibi 0K olması bana da değişik geldi, uygulama özelliklerine girdiğimde son erişim bilgisayarı başlattığım zaman başlat menüsünden kapatıyorum uygulamayı fakat virüs taramadı yani jikapa.exe'de, ayrıca .exe'yi siliyorum bence sildikten sonra geri gelecek ama bakalım artık.

Sadece dosyayı değil tüm bilgisayarı taratın büyük ihtimal çalıştırdığı başka bir şey vardı uygulamanın.

kaspersky ve Malwarebytes'de taradım sorun yok gözüküyor.

fakat sizinde dediğiniz gibi 0k olması banada değişik geldi, uygulama özelliklerine girdiğimde son erişim bilgisayarı başlattığım zaman başlat menüsünden kapatıyorum uygulamayı fakat virüs taramadı yani jikapa.exe'de, ayrıca .exe'yi siliyorum bence sildikten sonra geri gelecek ama bakalım artık.
Dosya 0 KB sadece dosyayı tararsan tabii virüs çıkmaz tam tarama yap. Bir de özelliklerin fotosunu bekliyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı