Jilet ile kıl alınca daha çok çıkar mı?

burakemre04

Hectopat
Katılım
21 Kasım 2020
Mesajlar
56
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selam arkadaşlar. Vücut geliştirme yaptığım için karın ve göğüs bölgem çok gelişmiş durumda. Fakat bu bölgelerde kıl olması beni rahatsız ediyordu. Ben de bu yüzden jilet ile bu kılları aldım. İlk kez jiletle aldım. Ayrıca kıllar çok yoğun, yani fazla değil ve çok sert değillerdi. Şimdi kaymak gibi vücudum 🙂. Jiletle aldığım için daha çok ve gür çıkar mı? Birçok yerde ve kişiler böyle bir şeyin olmadığı söylüyor ama emin olamadım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Jiletle aldığım için daha çok ve gür çıkar mı?

Aslında gürlük demesek bile, kılın tekrar uzama şeklini ve yapısını değiştiriyor. Bu sadece jilet için değil, makine ve ustura içinde geçerli. Bende senin gibi göğüsteki tüyleri spora giderken alıyorum ama makine ile. İlk zamana göre fark var. Özellikle rengi koyulaştı.
 
Kıllar jiletle kesilince uçları kütleştiği için daha sert sert çıkıyor ve daha çok belli oluyor. Kılları yoğunlaştırdığı konusunu ise şehir efsanesi zannederdim, işin profesyoneline sorduğumda yoğunlaştırıyor dedi. Keşke jilet vurmasaydın ama yapacak bir şey yok, ilerde lazere gidersin.
 
Mantıken deri üzerinden kılları kesmek deri altında o kıl kökünü etkileyemez. Benim bildiğime göre kılları ağda ile aldığımız zaman kökünden alıyoruz ve tekrar kökten uca bir kıl oluşumu oluyor. Jilet vurduğumuzda ise kılın kökü yerinde kalıyor ve gövde kısmından uzuyor ki bu da kılların daha kalın hissettirmesi demek. Daha gür çıkması meselesinin de buradan geldiğini düşünüyorum.
 

Geri
Yukarı