Goralı İnsan
Centipat
Makine ile kesiyorum. Jilet hakkında bilgi almak istedim. Başlık sayısı falan ne dğiştiriyor? Öneri jiletiniz var mı?
Makine ile kesiyorum. Jilet hakkında bilgi almak istedim. Başlık sayısı falan ne dğiştiriyor? Öneri jiletiniz var mı?
Ben jiletli ustura tercih ediyorum hem daha ekonomik hem de daha rahat kesiyor.
Hocam merhaba şu an tıraş makinesi kullanıyorum ama o pürüzsüzlük yok. Bu yüzden bic 5 + nivea sensitive düşünüyorum. Sakallarım gür değil ve yüzüm biraz hassas sence bir denemeli miyim? Yüzü kaşındırıyor, kesiyor falan diyenler var.Bic Flex 5 hybrid hem ucuz hem kaliteli ben onu kullanıyorum.
rossmanın kendi markasınınkiler oldukça iyi piyasaya göre de fiyatları oldukça ucuz. İndirime girince bir şans verin derim. Isana Men Tıraş Bıçağı 6 Jiletli 1 Adet | RossmannMakine ile kesiyorum. Jilet hakkında bilgi almak istedim. Başlık sayısı falan ne dğiştiriyor? Öneri jiletiniz var mı?
Traş makineleri yıkanmadığı için hep mikroptur. Zamanında bir başlık ile tüm vücudumu traş ettiğim için hep sivilce çıkardı. Sonra akıllandım ve traş bıçağına geçtim. Sağlıklı olanı jilettir. Ben çift bıçaklı kullanıyorum. Bic marka bakkaldan almıştım. Traş köpüğü ise Arko-men.Makine ile kesiyorum. Jilet hakkında bilgi almak istedim. Başlık sayısı falan ne dğiştiriyor? Öneri jiletiniz var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.