Jiletle Traş Olmak Haram mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ah ah. Ben size ne sordum. Siz tevrata göre mi hareket ediyorsunuz. Ben onu mu surdum. Kendi inandığın şeyi okudun mu? Daha kuranı okuyan birisi olarak, onlara benzemeyin diyor. Bu neredeyse, sakaldan tut da, arabay, tedavi şekline her şeye uygulanır. Bu dininizin kuralı. Ben mi öğreteceğim size yahu. Tabi araştırma gereği duymaz insanımız. Peynir koy önüne tapsın.
Araştırma diyorsun ama sen araştırdınmı Kuran-ı Kerim de böyle bir şey geçtiğini.İroni amaçlı açılan "ironi" amaçlı yazılan cevaplar....

Ahahaa, Yusuf Bey siz dininizi biliyor musunuz? Ben anlamadım ki bir Kur-An anlamadan değil, mealini okunuz mu? Ben okudum işte bütün saçmalıkları bulabilirsiniz orada. Benden garanti.

Bence siz ıısrar ediyorsunuz, neye göre gerçek dini anladınız? Hani değiştiydi ku-an, nasıl inanacağını ne yapacağını kim söylüyor? Böyle sorayım o zaman.
Sana yarım saattir Kur'anın değiştirildiğini bizim de değiştirilmeyen öz Kur'ana inandığımızı söylüyorum. Gerçek dini de diğerlerinden farklı olarak söylenilen her şeye inanarak değil, araştırarak öğrendik.

Sana yarım saattir Kur'anın değiştirildiğini bizim de değiştirilmeyen öz Kur'ana inandığımızı söylüyorum. Gerçek dini de diğerlerinden farklı olarak söylenilen her şeye inanarak değil, araştırarak öğrendik.

Tarıtışmayı bitir de o zaman, şu öz kuranı nereden bulabiliriz onu söyle. Bizde inanacaksak inanalım, boş boşuna cehenneme gitmeyelim. Biz de okuyalım.

Tarıtışmayı bitir de o zaman, şu öz kuranı nereden bulabiliriz onu söyle. Bizde inanacaksak inanalım, boş boşuna cehenneme gitmeyelim. Biz de okuyalım.
Araştırarak içkinin haram olmadığını, tıraş olmanın haram olmadığını ve baş örtüsünün Kur'anda geçmediğini öğrenebilirsin. Aleviliği biraz araştırırsan düşüncelerimizi ve neye inandığımızı daha iyi kavrayabilirsin. Bu arada şu alaycı tavrından vazgeçmeni rica ediyorum, senin inancına saygım sonsuz fakat bu alaycı tavrınla inanları aşağılaman hoş değil.

Recep Baltaş bu konudaki düşüncelerini dile getirmiş. @Ali Güngör sizin düşünceleriniz nedir?

Araştırarak içkinin haram olmadığını, tıraş olmanın haram olmadığını ve baş örtüsünün Kur'anda geçmediğini öğrenebilirsin. Aleviliği biraz araştırırsan düşüncelerimizi ve neye inandığımızı daha iyi kavrayabilirsin. Bu arada şu alaycı tavrından vazgeçmeni rica ediyorum, senin inancına saygım sonsuz fakat bu alaycı tavrınla inanları aşağılaman hoş değil.

Recep Baltaş bu konudaki düşüncelerini dile getirmiş. @Ali Güngör sizin düşünceleriniz nedir?
Daha ne diyim sizde araştırmaktan gafilsiniz.

Hem kuran değişti diyorsun, hem araştırarak kuran da olmadığını bulabilirsin diyorsun. Hakikaten sen araştırdın mı?
NUR Suresi 31. ayeti Türkçe Kuran Mealleri | 24/NUR-31 / Kuran-ı Kerim Meallerini Kıyasla - 40 adet Türkçe Kurân Meâli

1523533164079.png

1523533204224.png

Tamam o zaman, hadi bana bunun gerçek olduğunu, Allah'ın kitabında yazdığını kanıtla. Dinliyorum. Sana bizim inancımızda bu gibi şeylerin uydurma olduğunu gerçekte olmadığına inandığımızı söylüyorum. Bizim inancımızda içkinin haram olması, baş örtüsü yok diyorum. Bize göre bu ayetler değiştirilmiş ve uydurmadır.

Daha ne diyim sizde araştırmaktan gafilsiniz.

Hem kuran değişti diyorsun, hem araştırarak kuran da olmadığını bulabilirsin diyorsun. Hakikaten sen araştırdın mı?
NUR Suresi 31. ayeti Türkçe Kuran Mealleri | 24/NUR-31 / Kuran-ı Kerim Meallerini Kıyasla - 40 adet Türkçe Kurân Meâli

Eki Görüntüle 291441
Eki Görüntüle 291442
sen dinsiz olabilirsin ben sana saygı duyarım ama sen neden saygı duymuyorsun canını yakan bir şey olmalı.

Peki ben inanmadığım şeyi kanıtlamaya gidiyorum. Hemen gelirim!
sen dinsiz olabilirsin ben sana saygı duyarım ama sen neden saygı duymuyorsun canını yakan bir şey olmalı.
Sizin saygı duyulacak yanınız mı kalmış. Kendi dininizi bilmiyorsunuz. Bir şeye tapıyorsunuz ama ne olduğu belli değil. Hadi güle güle.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı