4 Mayıs 2015 Mesaj: 5 Yurt dışından aldığım droneyi köyde test edeyim dedim. İyi seyirler. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mayıs 2015 Genişletmek için tıkla...
Yurt dışından aldığım droneyi köyde test edeyim dedim. İyi seyirler. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Yusuf Talha Kilopat Katılım 29 Nisan 2015 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2015 #2 Acaba bunun menzili ne kadar? Ben de belki alabilirim de.
SonOfABursa Hectopat Katılım 3 Şubat 2015 Mesajlar 106 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2015 #4 Öncelikle hayırlı olsun, görüntü çok dalgalı kamerada bir problem var sanırsam.
B burakgazman2 Kilopat Katılım 16 Mart 2014 Mesajlar 167 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2015 #5 Öncelikle hayırlı olsun hocam. Havada kayıt yaparken kamerada dalgalanma mı var bana mı öyle geldi? Ne kadara aldınız?
Öncelikle hayırlı olsun hocam. Havada kayıt yaparken kamerada dalgalanma mı var bana mı öyle geldi? Ne kadara aldınız?
KS KS Berkay Gür Kilopat Katılım 20 Nisan 2014 Mesajlar 443 Makaleler 30 Yer İstanbul 13 Ağustos 2015 #6 Yusuf Talha dedi: Acaba bunun menzili ne kadar? Ben de belki alabilirim de. Genişletmek için tıkla... Menzili 100m civarı. Benim aletin 1 motoru arızaliymış bu yüzden çok zor kontrol ediyordum. Silinen üye dedi: Nasıl memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... Malesef. Motoru arızalı çıktı başka marka bakmanızı öneririm. Jjrc ler arızalı çıkıyormuş hep. burakgazman2 dedi: Öncelikle hayırlı olsun hocam. Havada kayıt yaparken kamerada dalgalanma mı var bana mı öyle geldi? Ne kadara aldınız? Genişletmek için tıkla... 80 dolara aldım. Kamerada dalga olması 1 tane motorun arızalı çıkması sebebiyle oda dalgalanıyormuş.
Yusuf Talha dedi: Acaba bunun menzili ne kadar? Ben de belki alabilirim de. Genişletmek için tıkla... Menzili 100m civarı. Benim aletin 1 motoru arızaliymış bu yüzden çok zor kontrol ediyordum. Silinen üye dedi: Nasıl memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... Malesef. Motoru arızalı çıktı başka marka bakmanızı öneririm. Jjrc ler arızalı çıkıyormuş hep. burakgazman2 dedi: Öncelikle hayırlı olsun hocam. Havada kayıt yaparken kamerada dalgalanma mı var bana mı öyle geldi? Ne kadara aldınız? Genişletmek için tıkla... 80 dolara aldım. Kamerada dalga olması 1 tane motorun arızalı çıkması sebebiyle oda dalgalanıyormuş.